Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
AK

Podstatné jsou činy.

Buď vláda problémy obyvatel řeší - třeba inflaci a drahotu - a pak jsou slova zbytečná.

Nebo to řešit neumí nebo nechce a pak ani sebelepší komunikace neodstraní názor obyvatel že je taková vláda na nic.

0 0
možnosti
ZZ

Krásná slova jsou ale důležitá pro novináře a všechny fanoušky pětikoalice, protože činy a výsledky se tato vláda chlubit nemůže.

;-(

0 1
možnosti
LC

"Úspěšné" předsednictví? To by mě zajímalo co si pod tím představujete, co byste na tom chtěl komunikovat? Že Fialovskyj a kolektiv splnili všechno co od nich velcí kluci požadovali, zvýšení cen emisních povolenek, či akceleraci Green desku? Ti musí být potichu, aby se na to jejich předsednictví, alespoň u nás, co nejdříve zapomělo.

0 1
možnosti
LC

... dealu (automatické opravy, sorry)

0 0
možnosti
Foto

Proč by měla vláda suplovat funkci médií? Není problém v tom, že KDOSI tu má pod palcem 40% médií a ty se vlády ptát nebudou. Tisk má být hlídacím psem demokracie. A je? ;-(

1 0
možnosti
ZZ

Pětikoalice má podporu médií i bez jejich vlastnictví - ona média to berou jako za komunistů - nenapíší nic, co by se nelíbilo jejich oblíbené straně a vládě !

Zato ty ruské imperialisty budou hanět dnem i nocí a s nimi i každého, kdo k nim vyjádří nějaké sympatie.

;-D

0 1
možnosti
  • Počet článků 387
  • Celková karma 25,54
  • Průměrná čtenost 624x
Jsem autorem časopiseckých sloupků, tří sbírek anekdot, monografie o herci a spisovateli Pavlu Boškovi, několika dokumentárních filmů z cest do Afriky a USA, spoluautorem knihy rozhovorů s Nestory české advokacie a cestovních deníků z poutí do Santiaga de Compostela. Překládám knihy a dramata z němčiny. Věnuji se aktivně folkové hudbě, jsem autorem asi padesáti písniček, které jsou pravidelně prezentovány v Balbínově poetické hospůdce.

Seznam rubrik