Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Promiňte, ale kde chybí argumenty, tam se často přitvrzuje. Vy máte nástup jak od Řezáče a mne jste otrávil hned první větou perexu. A pokud v závěru vzpomínáte komunisty, zřejmě to není od věci, protože text je jak opsaný z Rudého práva. Rv

1 3
možnosti

Té tzv. "nahněvané" mládeži bylo před zjevením Grety klima úplně šumafuk. Vesele komunikovala na svých "instáčích" a "fejsbucích" o naprostých kravinách, než jim najednou jim někdo ukázal, že by se jako mohli naštvat kvůli klimatu a tak se tedy naštvali. Samozřejmě se toho chytilo pár "svazaček" a téma je na světě. Je to naprosto stejný průběh, jako u kampaně #MeToo.

9 0
možnosti

Patřilo níže pod příspěvek pana Hornera.

0 0
možnosti
RB

To co Gréta odříkává není a nikdy nebylo z její hlavy. Odříkávat text z papíru umí, ale jakmile jí položí někdo odbornější otázku, tak je v pasti a neví co říkat. Však se stačí kouknout na videa.... Včera jsem se po dlouhé době koukal na TV Nova na Střepiny a tam se o tom bavili. Ten její zastánce (nějaký klimatolog) pořád říkal jak to je hnusné od nás, že máme poslouchat co říká. No jenže to je právě to, že to co ona říká jí napsal někdo jiný. Škoda, že tomu chlapíkovi ten moderátor nepoložil přímou otázku "myslíte si, že to co Gréta říká je z její hlavy?" Odpověď by mě hodně zajímala.

7 0
možnosti
ZH

Všichni G. kritizují, proč ne,je to příznak svobody, díky za něj. Proti pyonýrkám jste si musel něco myslet jen v duchu, pokud jste si nechtěl dělat problémy. Jsou i zajímavé a vcelku správné okolnosti objevení G. jako vyjednávajícího symbolu doby. Je mi rozhodně milejší veřejná debata s G. než s ozbrojenou nahněvanou mládeží. Je zajímavé sledovat reakce lidí na nemocnou osobu, pokud nemají zkušenost. Já mám autistu v rodině, takže jsem na to zvyklý a naučil jsem se s ním komunikovat. Autista nebo asperger je také volič a je nezbytné dokázat i těmto lidem něco vysvětlit, třeba, že přírodu netřeba chránit, chemikálie je nutné vylévat do lesa, spálit je potřeba uhlí do posledního mouru ap. Krásný den

1 0
možnosti
RB

přesně tak. Ona Gréta je taková pionýrka, u které si v duchu myslíme svoje (včetně politiků), protože pokud to řekneme nahlas tak nás čekají problémy.

4 0
možnosti
OU
Uživatel požádal o vymazání
10 0
možnosti