IS

Těch 100 miliard ročně chybějících každoročně v rozpočtu díky zrušení paskvilu s názvem superhrubá mzda je dostatečně kompenzováno sty miliardami ročně, které zůstávají v peněženkách občanů a točí se v ekonomice bez toho, že by se minimálně polovina této částky promrhala díky pověstné byrokratické "efektivitě" státu. Stát má šetřit na sobě, ne přerozdělovat soustavně rostoucí hromadu cizích peněz. Tak že nižší daně a menší stát. Ach, ono to vlastně nejde, protože dotujeme kde co, až se z peněženek daňových poplatníků kouří. Vzhůru k prosperitě.

ZH

Pokud snad někdo v ODS uvažuje z jakéhokoliv důvodu o spojenectví s ANO, pak je šílený. Je lhostejné, kdo bude za ANO premiér, protože stejně to bude řídit Babiš. A ten potopí každého, kdo s ním začne spolupracovat. ČSSD a KSČM budiž jasným mementem.

Ale Okamura se vyjádřil tak, že by zjevně do takové spolupráce jít chtěl. Co si budeme povídat - od srdce mu to přeju. 🤣

FK

Nemám rád ANO i SPD. Po přečtení blogu se mi nelíbíte ani Vy.

MK

Při hlasování o zrušení superhrubé mzdy neměla ODS žádnou dobrou možnost. Možnosti byly pouze dvě a obě špatné.

1) Hlasovat PRO zrušení. To bylo v souladu s ideologií ODS. Přesto se najde dost lidí, kteří tvrdí že to ODS podělala. Autor budiž příkladem.

2) Hlasovat PROTI zrušení. To by nejspíš též vyvolalo spoustu povyku. Už slyším ty argumenty "vždyť to už léta navrhujete a teď jste proti jen proto, že to navrhnul Babiš".

Nakonec ODS hlasovala podle svého přesvědčení a bylo to tak správně. Na změny názorů podle toho odkud vítr fouká máme ve Sněmovně jiné borce.

VK

Umíte psát také někdy bez urážek?

Foto

Říkal jsem si, proč administrátoři nezasáhnou. Mně by hned zablokovali s tím, že jsem porušil kodex blogera...

Foto

TVL, takže ve volbách sází ODS nebo SPOLU na marketéry a nikoliv na odborníky a podle toho tedy ty výsledky vypadají. Jsme ve všech možných ukazatelích nejhorší v rámci EU.

BTW fcb profil ODS světového lídra Fialy je katastrofa sama ale těžko říci, jestli to je tím, jak jeho marketéři pracují nebo výsledky Fialovo působení v čele vlády.

A ohledně vašeho vedení hybridní války chcete cílit na ruské matky a vdovy? Ty ukrajinské vás nezajímají, zřejmě proto, že velká většina vycestovala nebo jak?

ZB

Autor zřejmě žije někde jinde než v Česku. Ekonomika Česka jde dolů, hodně tomu napomáhá fialová špatná vláda. S ODS se mohou spojit jen stejně špatné strany, tedy partaje pětikoalice. ANO vyhraje volby s velkou převahou a nebude potřebovat se spojovat s ODS. ODS napřed se musí zbavit Fialovců a začít dělat pravicovou politiku a hlavně nelhat! Ti bychom ale chtěli po ODS moc.

ZH

To by Babiš musel mít nadpoloviční většinu, což mít nebude. S kým se tedy ten největší prolhanec spojí?

MB

No nevím.

Eurofilní jsou oba subjekty, v době covid games si obě zmíněné strany pomáhaly v udržování nouzáku. ANO je vpodstatě 6. stranou pětikoalice, akorát je u toho spousta řečí a divadýlka.

VF

Tak snad ty hlasy pro velkou koalici v ODS nepřeváží.

  • Počet článků 385
  • Celková karma 24,23
  • Průměrná čtenost 627x
Jsem autorem časopiseckých sloupků, tří sbírek anekdot, monografie o herci a spisovateli Pavlu Boškovi, několika dokumentárních filmů z cest do Afriky a USA, spoluautorem knihy rozhovorů s Nestory české advokacie a cestovních deníků z poutí do Santiaga de Compostela. Překládám knihy a dramata z němčiny. Věnuji se aktivně folkové hudbě, jsem autorem asi padesáti písniček, které jsou pravidelně prezentovány v Balbínově poetické hospůdce.

Seznam rubrik