Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
ZZ

Jak tak čtu některé diskutéry, tak vidím, že ti svou vládu stále milují - a to jen proto, že ji volili.

0 0
možnosti
PN

P21e95t70r 19N69e62d43v32ě87d

24. 4. 2023 18:49

Slušný a myslící volič nevolí koblihy a espéďáky....hmm, slušný a myslící volič posadil do vládních křesel slepenec. Akorát začíná trochu procitat ze svého poblouznění. Slušnému a myslícímu voliči to trvalo rok a půl. Docela dlouhá doba.

Slušnému a myslícímu voliči se stýská po česanech. Chtěl by je v opozici. Ty česany, kteří se vymezovali vždy proti těm, kteří se označují za pravicové a demokraty k tomu. Ty česany, kteří pro svou nepochopitelnou strategií vymezování se i vůči koblihám opustili sněmovnu...

Udivuje mě takto skeptický článek. Premiér zahlásil, že vše zvládli a vše je v ažuru. To vypadá, že se nevěří vůdci. Není tedy tento blog dezolátně proruský?

3 0
možnosti
ZH

V podstatě jo, ALE:

Předchozí prezident byl docela vypočitatelný - škodil, kde mohl.

Co se týče antibiotik, ty nemá shánět vláda, ale je to starost výrobců a obchodníků. Vláda má jen prověřit, zda činnost výrobců a obchodníků zbytečně neblokuje příslušný úřad.

0 2
možnosti
ZD

Poměrně směšná reakce při vzpomínce za co vše mohl Babiš. Moc dobře na vaše kritické texty vzpomínám.

2 0
možnosti
JM

J60a68n 38M71a40r13e92k

24. 4. 2023 16:47

Ještě jsem nezažil vládu v ČS,kterou by Češá měli rádi.

1 0
možnosti
ZZ

Nebýt covidu a socanů, tak Babišova vláda byla super !

0 0
možnosti
JP

J59i55r59i 35P52i48l82n26y

24. 4. 2023 13:07

Každému, kdo tuto pětikolku volil, to rozčarování přeju. Protože když před volbami neviděl tu zoufalost tehdejší opozice, tak je to naivní volič, která volil ne podle srdce a rozumu, ale podle nenávisti antibabiš.

3 1
možnosti
ZD

Také autorovi nakonec píši, jestli se po sérii zklamání nevyplatí zamyslet se nad svými jednoznačnými odsudky například velkouzenářů.

2 0
možnosti
LC

A směji se, vážení přátelé, já se směji. A to tahle vláda vlastně ještě nezačala dělat nepopulární opatření. Zatím jen vymýšlí další a další dávky.

Pane autore, podle fota už nejste úplný mladík, ale takhle naletět. I když ... přiznávám, že i já jsem jednou naletěl. Kalouskovi, když založil TOPku a mlel stále dokola o pravicovosti a konzervatismu tak jsem mu to hodil. Už za tři měsíce se ukázalo, že jsem volil eurohujerské nazelenalé progresivisty.

2 0
možnosti
ZZ

Naletěli zejména voliči této vlády !

0 0
možnosti
ZD

A v reakci na vaší zmínku o nepřijatelnosti velkouzenáře, zkuste si poslechnout poslední vydání pravidelného pořadu pana Havlíčka s názvem "Na rovinu".

1 1
možnosti
Foto

Já jsem s touto vládu spokojený. Volil jsme ji s vědomím, žemá životní úroveň půjde dolu, než se dá ten chlívek po minulé vládě do pořádku a životní úroveň neklesla. Tak proč si stěžovat. Fialova vláda zase zvýšila příspěvek na bydlení, na který navíc dosáhne více rodin. Od 1. dubna také vzrostlo životní a existenční minimum o 10 procent. Navýšila i mimořádnou okamžitou pomoc a upravila pravidla tak, aby více rodin mohlo dostat přídavek na dítě a porodné.Zajistila dostatek energií. Současná vláda zrušila silniční daň pro auta do 12 tun a povinnost přimíchávání biosložky do paliv, také snížila spotřební daň u benzínu a nafty a posvítila si na marže prodejců pohonných hmot. Stát na sociální výdaje dal 75, 7 miliard. o 10, 9 procent více než v roce 2021 za Babiše. Na důchody dal stát 637, 6 miliardy. Za 18 měsíců zvýšila důchody o 4 000. Tak proč si stěžovat. To další se chystá.

2 4
možnosti
DR

Bodejť by jste spokojený nebyl. Spousta lidí totiž strašně těžko přiznává, že tam navolila úplně stejné neumětele, jako byli ti předchozí.

7 3
možnosti
Foto

Co vymýšlí ministr zemědělství hrozného ??? Nedostatek léků je problém Evropy a ne jenom našeho státu. Zní zo blbě, al stále jsou to dozvuky covidu. Suroviny na léky dodává Asie, stejně jako součástky do aut a tam to vázne.

2 6
možnosti

Jo tak problém Evropy? Tak proč si lidé jezdí pro léky do Polska, nebo do Německa? Osobní zkušenost.

5 0
možnosti
Foto

Petr Fiala v mediích řekl, že návrh změn daňových sazeb u loterijních společností, není na vládě a vláda jej neprojednávala. Jednalo se o analýzu, podle které se vláda rozhodne. Babišův tisk analýzu dal do tisku, že se jedná o návrh vlády. N škole jsme se učili co je Analýza a hrozně mě to bavilo. Každý podnik a i vláda si dělá analýzy není to nic divného.

1 3
možnosti
ZZ

Petr Fiala už toho nakecal !!!

;-D;-D

6 2
možnosti
  • Počet článků 387
  • Celková karma 25,37
  • Průměrná čtenost 624x
Jsem autorem časopiseckých sloupků, tří sbírek anekdot, monografie o herci a spisovateli Pavlu Boškovi, několika dokumentárních filmů z cest do Afriky a USA, spoluautorem knihy rozhovorů s Nestory české advokacie a cestovních deníků z poutí do Santiaga de Compostela. Překládám knihy a dramata z němčiny. Věnuji se aktivně folkové hudbě, jsem autorem asi padesáti písniček, které jsou pravidelně prezentovány v Balbínově poetické hospůdce.

Seznam rubrik