Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Vy jakožto velký ctitel všeho západního jste si rýpnul do Édy Beneše.

Jiného Édu, tedy Édu Daladiera jste zamlčel.

Každému , co jeho jest. Nám ať je vyčáítána kapitulace před zradou, západní Evropě však právě ta zrada.

0 0
možnosti

Dobrý majitel firmy? Není ten, který vlastní Mercedes a BMW. Jde o to, jak se daří jeho zaměstnancům. Podobně je to se státem. Vladimirovič samovolně vládne přes 20 let. Nikdo jiné se tak nezasloužil o komplex úpadek. Dobrý agent, neví se ovšem - USA, EU, Marsu? Suchá čísla hovoří - Věk dožití, úroveň sociální a zdravotní počet obyvatel, HDP atd. V podstatě uplatňuje mírovou genocidu na vlastích a zemi neomylně vede ke stusu - Rozvojové země. Smáli jsme se - Severní Korei. Problém je, že lidé si to tak přejí. Donuceni, nevědomí s tradicemi.

Kdysi jsem se otce ptal. Proč to Hitler 04/1945 nevzdal? Po stropě bunkru mu přece už chodí RA. Otec pravil, že to Diktátor udělat nemůže. Neměl by - komu diktovat. Výsledky jsou - Adolf pravil, že Německo jej není hodno, vše zničit. Albert Speer tehdy naštěstí neposlech. Benito Mussolini, jako atrakce benzinové pumpy. I s milenkou pověšen potupně. Hlavou dolů. Saddám Husajn každou noc spal jinde.Nakonec ulapen. Vytažen z kanálu, doslova jako krysa. Vladimirovič má bunkry 3. Snad nebude obtížné jej najít ...:-)

1 0
možnosti

To by museli udělat sami Rusové.

Rusko je příliš rozlehlá země a nikdo ho nemůže obsadit. Snad s výjimkou Číny, která na to desítky milionů lidí má.

Ruskou armádu můžete zničit, ale nelze obsadit Rusko.

Tak početnou armádu, aby mohla být v Rusku okupační, nikdo nemá. Ani ta Čína ne, ale v jejím případě by za vítěznou armádou mohly jít desítky milionů civilistů, které by z toho udělaly další čínské provincie.

Nekonečné vzdálenosti mezi jednotlivými městy, nevyhovující infrastruktura, v kterýchžto podínkách Rusové umějí improvizovat, ale Evropané a Američané s tím zkušenosti nemají, apod.

Rusko obsadit nelze. Maximálně lze doufat, že Rusové budou muset mopustit Ukrajinu, ale to je maximum, čeho může být i při té nejlepoší myslitelné variantě dosaženo.

1 0
možnosti
  • Počet článků 387
  • Celková karma 25,53
  • Průměrná čtenost 624x
Jsem autorem časopiseckých sloupků, tří sbírek anekdot, monografie o herci a spisovateli Pavlu Boškovi, několika dokumentárních filmů z cest do Afriky a USA, spoluautorem knihy rozhovorů s Nestory české advokacie a cestovních deníků z poutí do Santiaga de Compostela. Překládám knihy a dramata z němčiny. Věnuji se aktivně folkové hudbě, jsem autorem asi padesáti písniček, které jsou pravidelně prezentovány v Balbínově poetické hospůdce.

Seznam rubrik