Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
VV

Jaky rozdil.;-D

Klausovo tržní hospodřství bez přívlastků, A soziale Marktwirtschaft Ludwiga Erhardta.

Zatimco Ludwig Erhardt dokazal z ruin vystavet moderni stat kteremu se dodnes zavistive rika nemecky zazrak, Vaclav Klaus dokazal rozkrast i to co po bolsevikovi jeste zbylo.

0 0
možnosti
JH

J25a92n 54H25a34r28v49a81n

22. 3. 2021 10:43

V. H. již chystal Luxe na hrad, leč oposmlouva to nečekaně zhatila.

A tehdy se spustil první vřískot. :-(

0 1
možnosti
Foto

Pojem tržní hospodřství bez přívlastků se učí na VŠE. Není to nic co by zavedl Klaus. Tržní hspdářství existuje stejně dlouho jako lidstvo. Různé přívlastky a sociální výdobytky vedou jenom k chudobě, ke zničené přírodě. Komunismus nás o tom snad dost přesvědčil.RvRv

1 0
možnosti
MD

Vaše ..Různé přívlastky a sociální výdobytky vedou jenom k chudobě, ke zničené přírodě.. no, nevím. Skandinávie má určitě kapitalismus s mnohými přívlastky, a...(vím, že je to specifická oblast, ale stejně...)

1 0
možnosti
  • Počet článků 388
  • Celková karma 25,26
  • Průměrná čtenost 641x
Jsem autorem časopiseckých sloupků, tří sbírek anekdot, monografie o herci a spisovateli Pavlu Boškovi, několika dokumentárních filmů z cest do Afriky a USA, spoluautorem knihy rozhovorů s Nestory české advokacie a cestovních deníků z poutí do Santiaga de Compostela. Překládám knihy a dramata z němčiny. Věnuji se aktivně folkové hudbě, jsem autorem asi padesáti písniček, které jsou pravidelně prezentovány v Balbínově poetické hospůdce.

Seznam rubrik