Diskuse

Inflace a volby

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JSS

To je sranda o velkouzenáři... on je největší latifundalista - chovatel, chemik Agro, zpracovatel českých lesů, mlékáren, vydavatelů, věřitel bank a nevíme čeho všeho. Zkrátka geroj, kterýho jsme zrodili sami - svým hamižnictvím a nerozumem. Jen ho volte - koblížkářci - on vám potom ukáže drápy.

0 0
možnosti
MM

Je pravda že vláda asi rozdává víc než musí. Bohužel Fiala má rovná záda, nešel o minulých volbách do vlády a Babiš musel jít s ČSSD, která rozhazovala vždycky. Letos už to zase vypadá že Ods s Ano do vlády nepůjde. Je zbytečný jim dát hlas, aby si užívali poslanecký plat. V opozici Ods nic nezmění.

0 0
možnosti
JM

Volby nic z toho nezměněj, Ano pojede další čtyři roky a nikdo tomu nezabrání. :-)

Spořit v Kč je nerozum. Sice spořit v USD, nebo nedejbůh EUR není o moc lepší. Možná akcie, odvážnější volí kryptoměny, ale určitě ne Kč.

1 0
možnosti
Foto

Tak on se klidně někdo, kdo najde odvahu říct voličům pravdu, nejspíš najde. On to totiž koblihář tvrdil taky a sliboval vyrovnaný rozpočet do konce svého volebního období, ale nakonec udělal pravý opak a zasekl sekeru tak velikou, že ji nejspíš nevytáhne ani ten největší a nejsilnější správňák.

Takže alespoň pro mě: těm co tam už jsou a chtějí se nechat zvolit znova nevěřím ani co by se za nehet vešlo a jedinou racionální věc, kterou volič může udělat je, vystřídat a zvolit někoho nového. Pokud by se z toho stalo pravidlo, dávali by si stávající politici mnohem větší pozor, než zase něco ukradnou, budou lhát nebo někoho podvedou.

0 0
možnosti
RK

R68a42d72e93k 13K83o70h97u28t

4. 10. 2021 18:34

Pravdy jiz recene byly a to davno. Uspoene balicky, utahovani ooasku. Vse pro budoucnost. Ta budoucnost byla a je... A zase jsou odvazni, co rikaji, ze kvuli budoucnosti blablabla. Ale očekávají, ze jich se to netyka tak jako tehdy.

0 0
možnosti
  • Počet článků 385
  • Celková karma 25,21
  • Průměrná čtenost 627x
Jsem autorem časopiseckých sloupků, tří sbírek anekdot, monografie o herci a spisovateli Pavlu Boškovi, několika dokumentárních filmů z cest do Afriky a USA, spoluautorem knihy rozhovorů s Nestory české advokacie a cestovních deníků z poutí do Santiaga de Compostela. Překládám knihy a dramata z němčiny. Věnuji se aktivně folkové hudbě, jsem autorem asi padesáti písniček, které jsou pravidelně prezentovány v Balbínově poetické hospůdce.

Seznam rubrik