Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Specializace nemůže být důsledkem globalizace, protože už RVHP razilo specializaci, ten bude vyrábět autobusy, ten plasty, ten bude pěstovat brambory. Nebo chcete tvrdit, že RVHP razilo globalizaci?

0 0
možnosti
DM

No teda nevím jak jste na tenhle nesmysl

přišel,to chcete aby jedna továrna vyráběla od lokomotivy po pastičky na myši??

Celkem logicky se dá očekávat že sortiment výrobků v jednom fyzickém podniku bude omezený,ale tvaroh vyrábí nespočetně podniků a navíc máme i farmy,takže skutečně nemusíte čekat ,než vám tvaroh dovalí kamión.A to že akcionáři očekávají zisk je jaksi logické z podstaty věci,za socíku se zisk taky očekával,i když to na to moc nevypadlo a když vyhořela továrna na toaleťák tak si národ utíral zadky rudým právem.Dnes když se neurodí tak máte díky té proklínané dopravě stále plné regály a čerstvé ovoce po celý rok...nechápu co jste tímto blogem komu chtěl říci...

0 0
možnosti
PB

nehorázné požadavky svých akcionářů,

Můžete nám jmenovat ze tři takové nehorázné požadavky, ať víme, jak se sami nemáme chovat?

3 0
možnosti
  • Počet článků 389
  • Celková karma 23,77
  • Průměrná čtenost 640x
Jsem autorem časopiseckých sloupků, tří sbírek anekdot, monografie o herci a spisovateli Pavlu Boškovi, několika dokumentárních filmů z cest do Afriky a USA, spoluautorem knihy rozhovorů s Nestory české advokacie a cestovních deníků z poutí do Santiaga de Compostela. Překládám knihy a dramata z němčiny. Věnuji se aktivně folkové hudbě, jsem autorem asi padesáti písniček, které jsou pravidelně prezentovány v Balbínově poetické hospůdce.

Seznam rubrik