Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Máte mé sympatie. Bude to opravdu prubířský kámen, protože Zemanovy výlety za hranice Ústavy se pro mnoho lidí staly nejen zábavné a žádoucí, ale hlavně logické a správné a silně pochybuji, že by si to Zeman nechal ujít. To by musel být opravdu hodně nemocný a špatný.

0 3
možnosti
Foto

Ano, pokud by Petr Fiala prezidentu Zemanovi ustoupil ve věci jmenování nějakého ministra, mohla by se mu pětikoalice rozsypat. Má však v ruce trumf, který může vše rychle vyřešit - aktivace článku 66 ústavy.

1 8
možnosti
JD

Aktivujte koksohydráty, izolujte deriváty!!!8-o8-o8-o

1 1
možnosti
JV

Vzhledem k tomu, že nový ministr zahraničí chce zrušit přesun ambasády v Izraeli, může Fiala na rychlé jmenování klidně zapomenout.

1 0
možnosti
  • Počet článků 388
  • Celková karma 25,26
  • Průměrná čtenost 641x
Jsem autorem časopiseckých sloupků, tří sbírek anekdot, monografie o herci a spisovateli Pavlu Boškovi, několika dokumentárních filmů z cest do Afriky a USA, spoluautorem knihy rozhovorů s Nestory české advokacie a cestovních deníků z poutí do Santiaga de Compostela. Překládám knihy a dramata z němčiny. Věnuji se aktivně folkové hudbě, jsem autorem asi padesáti písniček, které jsou pravidelně prezentovány v Balbínově poetické hospůdce.

Seznam rubrik