Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PK

Marná diskuze kdo by kdyby co dělal líp.

Lemplů je v české politice dost ale jaksi to nestačilo tak se importoval ještě čobol.

Dědek na hradě a estébák premierem dávají tušit že je zle v české politice. A žádná osobnost na obzoru.

1 1
možnosti
PN

P79e13t43r 35N77e45d45v81ě80d

16. 8. 2021 19:51

Jak jste to prosím myslel s tou volební urnou a počtem možností? U ní je přeci víc než dvě možnosti. Tuším, že minimálně devět stran a koalic...

0 0
možnosti
JR

J27a95n 53R90á79ž

16. 8. 2021 16:19

Jediný dotazník, který vyjadřuje názor občanů na politiky, jsou volby. A volební systém umožnil, že rozhodnutím těch, kdo k minulým volbám šli, je Babiš premiérem. A těm, kdo k volbám nešli, je zřejmě jedno kdo bude premiérem z předvolební nabídky jednotlivých stran.

A stejné to bude i u letošních říjnových voleb. Dělat z voleb jiné závěry nějakými v podstatě irelevantními výpočty, je nesmysl a zbytečný pokus o zpochybňování voleb.

PS. Nerespektovat výsledky voleb je možné jen, když jejich průběh není v souladu s demokratickými principy a to ať vyhraje kdokoliv.

1 0
možnosti
Foto

Jenže kolik z jeho voličů umí do jedenácti počítat? :-)

1 0
možnosti
JS

Já to svedu i do 12. Bylo by zajímavé obdobný dotazník zveřejnit i pro strany, které už vládly. Pokud se jedná o uskupení a strany, které u lizu ještě nebyly, je to zbytečné, slibem respektive programem nezarmoutíš.

2 0
možnosti
Foto

I45v68o 26C37i13l13i62c26h

16. 8. 2021 8:38

Poctivě jsem si odpověděl a vyšlo mi 11x NE

2 0
možnosti
AN

A89l79e17š 77N20o46v84á70k

16. 8. 2021 8:12

inu, nikdo nedostal víc, než Babiš, tak nám demokraticky vládne. Jestli to někdo od roku 2017 nepochopil, není to vina Babiše...

4 1
možnosti
Foto

Malinko bych to opravil: nikdo jiný toho tolik nenasliboval a nenauplácel.

1 3
možnosti
SB

Já vám na váš dotaz odpovím asi takto:

Nejsem tak naivní, abych se domníval, že Babiš jde po cestách poctivosti a ctnosti. Je mi jasné, že špíny a nečestností má na svém štítu hodně.

Avšak na druhou stranu nejsem naivní ani opačným směrem, abych se domníval, že současná opozice bude lepší.

V politice neplatí, že když pan Vopršálek oprávněně tepe do pana Mrkvičky, bude zákonitě lepší než on. Většinou do něj tepe nikoli proto, aby napravil jeho chyby, nýbrž proto, aby se dostal na jeho místo. Tím nezpochybňuji, že kritika směrem ki púanu Mrkvičkovi je oprávněná. Ano, ona skutečně oprávněná je, ale slouží jen k tomu, aby se pan Vopršálek dostal ke korytu. A podstatu věci mu nejde, a až se ke korytu dostane, bude úplně swtejný jako pan Mrkvička.

Až se současná opozice dostane k moci, bude hrabat pod sebe do úplně stejné míry, jako to dělá Babiš. A ještě navíc nám sem zatáhne zápaadoevropské a severoamerické hlouposti poslední doby: Přehnaný boj proti rasismu, přehnaný boj za paráva těch či oněch sexuálních menšin, přehnný boj za různé bezuhlíkaté fantasmagorie apod.

To, co tady je v katastrofálním stavu, napraveno nebude, ale to, to tady ještě jakž takž funguje, bude rozvtáno a pokaženo.

Ale když se vrátím k vašim dotazům tak, jak je formulujete, tak vám za pravdu dávám. Pokud jde o kritiku Babiše, tak ta je zcela oprávněná. Pokud jde o ten podtext, který otevřeně nepíšete, ale který z toho skrytě vyznívá, tedy že jiní budou lepší, tak tam už s vámi nesouhlasím.

5 0
možnosti
HH

Takže Babiš je lhář a zloděj, ale kdyby náhodou nevládl, tak to bude horší....popravdě jak KONKRÉTNĚ by to bylo horší...podle mě už to ani nejde...

3 2
možnosti
VF

Vaší ideologickou agitku si můžete strčit za klobouk. Až bude na trhu jiný práskanější šíbr, tak možná dostane víc pozornosti a hlasů. V řežbě klanů v neokoloniální gubernii to už jinak nebude. Dredátor, fialinka ani štěkna to nevytrhnou, to si pište.

7 1
možnosti
PB

P85e57t42r 14B75u31r73i95a72n

16. 8. 2021 12:54

Ještě práskanější šíbr, tak toho budeme volit. Zatím se musíme spokojit s tímto.

Výborná odpověď. Přesně vystihuje kouzlo nechtěného a otevírá duši Babišova voliče světu dokořán.

1 1
možnosti
  • Počet článků 388
  • Celková karma 25,26
  • Průměrná čtenost 641x
Jsem autorem časopiseckých sloupků, tří sbírek anekdot, monografie o herci a spisovateli Pavlu Boškovi, několika dokumentárních filmů z cest do Afriky a USA, spoluautorem knihy rozhovorů s Nestory české advokacie a cestovních deníků z poutí do Santiaga de Compostela. Překládám knihy a dramata z němčiny. Věnuji se aktivně folkové hudbě, jsem autorem asi padesáti písniček, které jsou pravidelně prezentovány v Balbínově poetické hospůdce.

Seznam rubrik