Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Už se těším na prosperitu tohoto státu pod vládou odborníků ze spolku Pirátů. Doufám, že to nebude horší jak pod vedením ODS

1 0
možnosti
VV

R^Vyborny a trefny clanek. R^

Jen podle mne pan premier obsazuje ty posty na prikaz hradniho pana, a podle toho to take vypada.

0 0
možnosti
MB

Františku hluboce se omlouvám. Musím si očistit brejle - Omyl - ! (Mj., mínusy nedávám vůbec - smyl v tom nespatřuji) ... Promiňte... :-)

0 0
možnosti
MB

Často píši rovněž. - nespatřuji podstatný rozdíl ! Mezi destrukcí vlády KSČ a soudobým Hnutím ANO. Nese to identické znaky, deklarovaného dobra. Výsledky jsou zřejmé - rozval země. Reforem a toho skutečně investovaného - nesmírně málo, naopak keců kopec !

Popřeny všechny atributy úspěšnosti ! Personální práce - šéf se má obklopit ještě schopnějšími lidmi, než-li je on samotný. Následuje práce v týmu, korelace jejich nápadů a osobní převzetí odpovědnosti. U komunistů odbornost popřela stranickost - ANO, dnes kolaborace s Vůdcem. Nástup jakési "Hrochovitosti".

Můj rodič proslul častým pojmem - "Nejsem ochoten" ! Prvopohledově neochotný člověk ?, nikoliv ! Přesně naopak. "Tohoto a tam s těmi", nejsem "Ochoten, se zúčastňovat" ! Znemožnil bych se ! Má to drobný problém - Každý člověk si musí určit cenu svou !

I dobrý bonmot - "Každého lze ošálit, sám sebe ovšem nikoliv". Pokud se člověk započne prodávat pro vlastní výhody - Je ve spolku s agentem Stb, podvodníkem a psychopatem - má nakročeno dobře ! Oni to tak pochopitelně neberou - Konají přece to, aby se "Nám žilo lépe". Tak, jak bylo konáno 41 let! :-)

1 0
možnosti
  • Počet článků 388
  • Celková karma 25,26
  • Průměrná čtenost 641x
Jsem autorem časopiseckých sloupků, tří sbírek anekdot, monografie o herci a spisovateli Pavlu Boškovi, několika dokumentárních filmů z cest do Afriky a USA, spoluautorem knihy rozhovorů s Nestory české advokacie a cestovních deníků z poutí do Santiaga de Compostela. Překládám knihy a dramata z němčiny. Věnuji se aktivně folkové hudbě, jsem autorem asi padesáti písniček, které jsou pravidelně prezentovány v Balbínově poetické hospůdce.

Seznam rubrik