Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JK

Není řemeslo které by se dalo použít a přitom ho nezneuctít, nutno dodat že jde jen o alegorii, což by mohlo pracovníky na pile obměkčit.

Naopak si myslím, že odmítání odpovědi politika na veřejné téma by nemělo novináře zastavit v úsilí získání odpovědi, a to opakovaně. Novinář je očima, ušima i ústy svých čtenářů, posluchačů a diváků, v reportážích , hlavně investigativních, nemusí být nestranný, někdy to ani nejde, vyváženost musí ctít jen pokud se jedná o zpravodajství, nebo se o ni aspoň prokazatelně snažit.

0 0
možnosti
Foto

Karma, a kdybych jich mohla dát sto, tak je dám. Naprosto přesně napsáno.R^R^R^

2 0
možnosti
PN

P54e44t12r 65N29e57d21v96ě69d

18. 4. 2022 13:58

Já bych řekl, že Zeman má s tím rusákem společného hodně málo, ba téměř nic. Zato Zemanovi odpůrci, ti jsou si navzájem tak podobní...kritizují Zemanovy vulgarity a sami vulgární a arogantní projevy produkují. A když použije vulgaritu jejich miláček, je to jen takové roztomilé škobrtnutí.

Kritizují se lži, nic však nebrání odpůrcům Zemana vytrhávat věty, slova z kontextu, jen aby mohli kritizovat.

1 6
možnosti
Foto

Dřevařským závodům by se měl autor blogu vyhýbat. Když už tak Zemanovi povšechně nakládá špínu na hrb, měl by nám v příštím blogu vypsat, co všechno hrozného provedl, krom toho, že se autorovi nelíbí.

3 7
možnosti
ST

"...měl by nám v příštím blogu vypsat, co všechno hrozného provedl..."

To není dobré ani jako vtip... :-/

5 0
možnosti
Foto

Dobře napsáno, dal jsem karmu. R^

1 1
možnosti
MB

Mám osobní vysvětlení. Miloš slouží jako alibi. Staří Řekové usilovali o vrchol - Harmonii souladu. Tak nějak vzniká ideál. Následovaly cesty a úsilí, jak toho docílit. Kultura, oduševnělost, tělesná vyspělost. Prostě zrod civilizace. Vyžaduje to úsilí, obdivujeme dodnes. Miloš pak představuje úpadek. Jeho život pojímá veškerá dostupná negativa. Od konzumace, přes lži, účelovost, tam vstúpí, pak zase vystúpí. Někoho velebí, následně zatracuje - A jede se dále. To je přece pro mohné z nás vzpruha - Je náš! K ničemu nás nenutí, proč se stydět, trápit? A jak daleko to kluk jeden dotáhl. To spatřuji jako jeho největší vklad - Prostě rozvrat, toho ušlechtilého. Vzpruha pro mnohé. Už prostý fakt- Má jeho podobizna viset po školních třídách ? ... :-)

2 1
možnosti
VG

Pomocí temných machinací odpustil rusku dluh. Dodnes to nikdo nevyšetřuje.

3 0
možnosti
OU
MB

Páně Zemana je možno rozebírat donekonečna. Smysl to nemá. Odpovídá ruskému pojmu literatury - "Zbytečný člověk". Pro mne, zhmotnělá bytost k projídání daní - rozpočtu určenému na chod kanceláře. Aby se tam topilo a svítilo. Pravda, větrání a deratizace bude velice nákladná ...

K čemu máme současného prezidenta? Opravdu netuším. Za určitý posuv beru, kdy se pokritizoval. Koho 8 let velebil, zase pro změnu proklel. Obávám se, že toť vše - Zbylí jsou čučkaři dále. Líbí se mi, jak mlčí, osvědčená metoda. Nejvíce se mi líbí paní prezidentová. Jak stojí v čele nějakého dobrospolku. Jak je je vidět při účinné pomoci. Jak s Milošem procházejí nebohé. Jak je povzbuzují a podporují. Jak tedy dávají povzbuzující příklad do společnosti. Už ten J. Hašek si našel postavu šlechtičny, kterak návštěvou konejší nebohé. Nedivil bych se, kdyby Mynář zase objednal 500 kelímků na pivo. Podobně svíček. Třeba zase budou duchařit. Za námořníky z Moskvy ... :-)

4 0
možnosti
Foto

Rozebírat můžeme každého státníka a na každém najdeme stinné stránky. Média zůstávají silnou velmocí, i když ztratí svobodu a stanou se pouhými interprety písní svých chlebodárců. Většina voličů své reprezentanty za celé období nepotká a je odkázána na informace, které se o nich dozví z médií. Pokud jsou politikovi hodně nakloněna, může se stát i modlou. Známe takové. Pokud je na mediálním pranýři, je zatracován. Střízlivě vzato, nebývá mezi nimi velký rozdíl.

0 0
možnosti
Foto

Ještě bych přidal, že společného mají bohužel své národy. Oba volila nadpoloviční většina voličů. Je to smutné, ale je to tak.

6 1
možnosti
ST

"...nadpoloviční většina voličů."

Nevím jak u Putina, ale u Zemana určitě ne. Volila ho nadpoloviční většina z těch, kteří se dostavili k volbám.

U nás je cca 8,3 mil oprávněných voličů, a Zeman v druhé volbě získal 2 853 390 hlasů.

2 1
možnosti