Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JT

J88i47r17i 18T54i96c42h45y

22. 7. 2020 16:40

Dovedu si predstavi, co by se stalo, kdyby prodejce odmitl homosexuala nebo cikana, pri cemz by jim rekl, ze je nenavidi. Nevim, jak u nas, ale na "zapade" by byl pohnan pred Tribunal lidskych prav a odsouzen.

0 0
možnosti
PK

Velmi objektivně a to je zde velká výjimka, se k této kauze vyjádřila Ivana Dianová v blogu „ Mlsný Andreji,utři slinu , tady nic nedostaneš“.

Já tuto story považuji za ukázku neprofesionality prodejce a možná snahu se zviditelnit, resp.neschopnost udržet emoce na obojku. A dovedeno ad. absurdum, pak dle tohoto vzoru, mohou vznikat, provozovat obchody, resp. stánky pouze pro jednotlivé partaje a jejich voliče, jak by to bylo s nevoliči není jasno.:-)

3 1
možnosti
Foto

Prodejce např. nesmí prodávat osobám mladším 18 let nebo podnapilým alkohol a kuřivo, a kdoví, na co se to ještě vztahuje. Je to od něho také neprofesionální? ;-D

0 1
možnosti
JK

Nojo, je to zajímavé, když premiér je ve střetu zájmů i když si chce koupit jen balenou vodu. ;-)

0 0
možnosti
  • Počet článků 389
  • Celková karma 23,77
  • Průměrná čtenost 640x
Jsem autorem časopiseckých sloupků, tří sbírek anekdot, monografie o herci a spisovateli Pavlu Boškovi, několika dokumentárních filmů z cest do Afriky a USA, spoluautorem knihy rozhovorů s Nestory české advokacie a cestovních deníků z poutí do Santiaga de Compostela. Překládám knihy a dramata z němčiny. Věnuji se aktivně folkové hudbě, jsem autorem asi padesáti písniček, které jsou pravidelně prezentovány v Balbínově poetické hospůdce.

Seznam rubrik