Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Z jednání A. Babiše a jeho soukmenovců jsem už dnes naprosto znechucen a mám pocit, že seznámení se s jeho další špínou bych už nemusel zdravotně unést. Takže pokud se rozhodnu si tu knihu přečíst, tak jí budu muset číst po dosti malých dávkách....

0 0
možnosti

(Zlatuška, Telička, Jourová, Stropnický, Komárek a řada jiných), které původně možná opravdu uvěřily

Zdroj: https://ondrejsebesta.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=775647

"možná opravdu uvěřily" , dovolte abych se zasmála ...

Jeden vedle druhého superambiciózní lidé zavětřili příležitost podílet se na moci. Zpacifikoval je hodně rychle, poslouchat, nebo jít. Další ivestigativní novináře si prostě koupil. Penězi, židlí v parlamentu a dalších institucích a bůhví čím ještě.

0 0
možnosti
Foto

Záměr řídit stát jako firmu nemohl vyjít, protože on ještě (naštěstí) celý stát nevlastní. :-P

3 0
možnosti
Foto

Chybí k tomu ještě hodně?

2 0
možnosti
JG

J74i75ř79í 88G86r30o89h

13. 9. 2021 11:16

Tu knihu jsem četl a je to dost drsné. Zeptal jsem se rodičů, kteří jsou už v důchodu koho budou volit, samozřejmě Babiše, protože jim každý rok zvyšuje důchody. Moje argumenty ani neposlouchali, tak jsem to vzdal nemá cenu kvůli politice dělat rozbroje v rodině. Zkusil jsem jak budou politické strany reagovat, poslal jsem jeden dotaz Pirátům, ANU,SPD a ODS, předsedům stran a na jejich kontaktní emaily pol. stran (2.6.2021). ANO odpovědělo druhý den, Piráti 6.9.2021, ODS a SPD do dnešního dne neopověděly. Z toho usuzuji, že ANO má nejlepší komunikaci s potencionálními voliči a ostatní strany to až tak nezajímá, to je asi jeden z důvodů proč mají tak velké preference.

4 0
možnosti
MV

No jo,ale tito poslanci EP zradili ČR a kopou za evropskou unii.

Jsou horší než žalující piráti.

0 0
možnosti
JK

Na očividnou podobnost se "Šmejdy" poukazuji už dlouho, jsem rád, že nejsem sám.

3 0
možnosti
Foto

"Babiš se ke svým voličům chová přesně jako šmejdi na předváděcích akcích pro důchodce a oni mu to žerou..." - to je výstižné.

7 0
možnosti
Foto

I88v71o 16C21i73l45i11c51h

13. 9. 2021 7:52

Zasloužená karma R^ Na tu knížku se teprve chystám, ale po přečtení například Boss Babiš od stejného autora předpokládám, že to bude opět trefa do černého.

5 0
možnosti
  • Počet článků 388
  • Celková karma 25,26
  • Průměrná čtenost 641x
Jsem autorem časopiseckých sloupků, tří sbírek anekdot, monografie o herci a spisovateli Pavlu Boškovi, několika dokumentárních filmů z cest do Afriky a USA, spoluautorem knihy rozhovorů s Nestory české advokacie a cestovních deníků z poutí do Santiaga de Compostela. Překládám knihy a dramata z němčiny. Věnuji se aktivně folkové hudbě, jsem autorem asi padesáti písniček, které jsou pravidelně prezentovány v Balbínově poetické hospůdce.

Seznam rubrik