Diskuse

Arogance moci

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

J81i34ř35í 13K56ý41r90a

18. 12. 2017 13:00

Skvělý postřeh, karma!!!!R^

0 0
možnosti
Foto

Naprostý souhlas a karma.

1 0
možnosti
Foto

Jenom vzpomínka:

Krátce po "plyšáku" jsem začal pracovat pro Nizozemce a do Amsterodamu jsem se dopravoval "silným vozem" Lada 1300.

Jednou jsem se zpozdil a do města jsem přijížděl těsně před 22:00. A co jsem viděl? Přichystané party dělníků, stroje a dělníky, kteří již rozestavovali "pajduláky", aby ohraničili oblast, která bude v noci opravena.

1 0
možnosti

Ono je to asi o něčem jiném. Náhodou jste se nezeptal těch pracovníků, jakou rodnou řečí mluví. Vsadil bych se,že pochází ze zemí bývalého socialistického bloku. Nizozemci to určitě nebyli. A tak lze uvažovat. Můžeme to dohnat pouze dvěma způsoby.Jednak sehnat národ(národy), které za nás budou chtít nekvalifikovanou práci dělat na naše poměry za málo peněz, nebo už konečně na západě říct, že pracovní síla je zboží a že by za ní měli platit. A pak by to tam teprve začalo váznout. Ona totiž pracovní síla stojí výchozí státy hodně peněz a situace zadarmíko jejího jednosměrného vývozu do cizích států je pro západ hodně výhodná. Tímto se na západ od nás vyváží neskutečné množství peněz.

1 0
možnosti

Já asi žiju v jiném státě... Pokud vím, k dopravní nehodě nemusíte volat policii, pokud škoda nepřesáhla 100 tisíc korun a nedošlo ke zranění nebo usmrcení osob nebo ke škodě na majetku třetích osob. Tedy k většině nehod.

Navíc zákon 361/ Sb říká v § 45Překážka provozu na pozemních komunikacích

(1) Kdo způsobil překážku provozu na pozemních komunikacích, musí ji neprodleně odstranit; neučiní-li tak, odstraní ji na jeho náklad vlastník pozemní komunikace.

§ 47

(3) Účastníci dopravní nehody jsou povinni (...) d) umožnit obnovení provozu na pozemních komunikacích, zejména provozu vozidel hromadné dopravy osob,

Takže jako účastník dopravní nehody jste přímo povinen označit místo nehody, zakreslit finální postavení vozidel a havarovaná vozidla odstranit, aby nebránila provozu.

Co se týče oprav v noci - jsem pro. Otázkou je, co byste řekl tomu, kdyby Vám pod okno nastoupila asfaltérská četa v deset večer. Nebudu prorokovat.

Podle mě si tu jen vyléváte nějakou životní frustraci.

0 3
možnosti

Ono je toho více. Pošta hořekuje nad zápavou balíků před vánocemi, snížená rychlost oprav na silnici - mnohde fotopasti, či přímo PČR - žně. S oblibou píšu - Co se vlastně změnilo na řízení státu od doby Mocnářství RU ? Další fantazie, Stavební zákon, 12 politických náměstků .... 30.000 státních zaměstnanců navíc - vize blaha 36.000 v r. 2018 .... Stát - Ideální dojná kravice, to ani František Josef .... :-)

2 0
možnosti

P97e55t78r 20P61á88n60e92k

18. 12. 2017 7:42

Svatá pravda.To je Výzva pro ministra ŤOKA.Předveďte se pane ministře!R^

1 0
možnosti
Foto

Já letos valil oči ve Francii. Při pokládání asfaltu tam parta pobíhala jako při fotbale, chlapík s cedulí řadící auta tam pumpoval jak nějaká rocková hvězda .... A za chvíli bylo hotovo. Nedovedu si to u nás bohužel představit.

4 0
možnosti
  • Počet článků 385
  • Celková karma 25,21
  • Průměrná čtenost 627x
Jsem autorem časopiseckých sloupků, tří sbírek anekdot, monografie o herci a spisovateli Pavlu Boškovi, několika dokumentárních filmů z cest do Afriky a USA, spoluautorem knihy rozhovorů s Nestory české advokacie a cestovních deníků z poutí do Santiaga de Compostela. Překládám knihy a dramata z němčiny. Věnuji se aktivně folkové hudbě, jsem autorem asi padesáti písniček, které jsou pravidelně prezentovány v Balbínově poetické hospůdce.

Seznam rubrik