Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Osobně považuji tuto paní za totální morální odpad, a to jak po odborné, tak i lidské stránce.

To, že právnička z Brna možná rozuměla daním, z ní rozhodně nedělalo dobrou kandidátku na pozici ministryni financí. Nicméně svou bezpáteřní loajalitou přesvědčila Babiše, že bude dobrou loutkou na MF.

Při raketovém zadlužování nikdy nepředstavila plán konsolidace veřejných financí. Řekl bych, že jako první ministryně financí se nezajímala o příjmovou stránku rozpočtu a výpadek příjmů prostě řešila zadlužováním, resp. deficitem. A kauza zajišťovacích příkazů jí také příliš neukazují jako kvalitní odbornici..

V názvu blogu jsou zmíněny "její skandály". Svou angličtinou se nesmazatelně zapsala do politické historie země. Přitom by vše asi v tichosti vyšumělo, kdyby se neprojevila její neuvěřitelná arogance, když napadla redaktory HN, že lžou a že ona má přece projevy v angličtině v Bruselu. Ostatně její "We will see" mělo na YouTube slušnou sledovanost..

Druhá její slavná lež jí byla prokázána při údajném popojíždění v autě, kde nebyla připoutána. Přestože přes okýnka bylo zřejmé, že auto jede na normální silnici, sama Alenána tvrdila, že jen popojížděli na parkovišti.

V tomto světle je asi také složité uvěřit, že je tak šikovná a v době koronaviru si dělala účesy sama, jak sama tvrdila. Zejména pak, když se vyfotila v dokonalém účesu "náhodou" hned vedle kadeřnického salonu...

Coby "renesanční" žena také veřejnosti kromě tisíců a tisíců svých fotek představila i své básnické pokusy, které vyvolaly údiv, jen ale zcela jiný než sama zamýšlela.

Její hloupost a arogance v poslanecké sněmovně či při televizních debatách si lze také osvěžit na YouTube.

Našlo by se toho ještě mnoho - počínaje bytem placeným státem konče vyhozením náměstka Závodského.....

A malá douška na závěr - Vždy jsme obdivoval ženy, které byly dámy a "uměly" s grácií stárnout, na druhé straně se dostavoval dávivý reflex, když se nedlouho před šedesátkou chovaly jako nějaký pubertální diblík.

1 0
možnosti
JK

Paní ministryně se zcela nepřijatelně přiblížila pozici vůdce, neboť prohlásila že ona a ministerstvo je jedno a totéž a tak propagace čehokoliv z dvojjediné sestavy je propagace toho, co vládce nad kasou a životem firem zrovna řekne. No a to evidentně narazila, není radno přibližovat se ke slunci, to věděl už Íkaros.

Vůdce veřejně nabídl její drzou kůži k mrskání, což je zatím činěno pouze virtuálně, snad nadejde i čas na spravedlivý finanční a fyzický trest.

0 0
možnosti
Foto

I Vy jeden škarohlíde. Nejlepší ministryně financí (dle Miloše Zemana) nám všem ušetřila mnoho peněz a tak nějaký ten mega nic neřeší. Mně se líbí třeba ten jak v něm říká: "Jedna dvě, FAÚ na tebe jde"....což samozřejmě není žádná výhrůžka, ale velmi vtipné vyjádření pověstného zaklekávání, jehož otec zakladatel míří na Hrad.

0 0
možnosti
PK

Je to jednoduchý řešení, pokud si je neoprávněně dala vyrobit Alenána za státní peníze, tak stačí žaloba a požadavek na jejich úhradu.

Pokud to uspěje, mělo by to postupovat dále do minulosti , respektive dávat jasnou info pro politiky do budoucna...

3 0
možnosti
  • Počet článků 392
  • Celková karma 21,37
  • Průměrná čtenost 640x
Jsem autorem časopiseckých sloupků, tří sbírek anekdot, monografie o herci a spisovateli Pavlu Boškovi, několika dokumentárních filmů z cest do Afriky a USA, spoluautorem knihy rozhovorů s Nestory české advokacie a cestovních deníků z poutí do Santiaga de Compostela. Překládám knihy a dramata z němčiny. Věnuji se aktivně folkové hudbě, jsem autorem asi padesáti písniček, které jsou pravidelně prezentovány v Balbínově poetické hospůdce.

Seznam rubrik