Diskuse

Volby?!

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Je velice naivní chtít zrušit levici a pravici - tohle jsou totiž dva základní a diametrálně odlišné pohledy na svět a život v něm. A právě tyhle pohledy mohou asi nejvíc napovědět, koho volit. Protože věřit nějakým předvolebním slibům strany, u které nemůžu ani odhadnout, jak se asi zachová ve stovkách drobných rozhodnutí při hlasování - to je prostě hazard. Ale pokud vím, že strana je levicová, je mi jasné, že se bude klidně zadlužovat, aby měla na rozdávání potřebným apod. A když je strana pravicová (čímž nemám na mysli ODS ani TOPku, ač to o sobě prohlašují), budu vědět, že bude spíš daně snižovat, stejně jako různé přerozdělování atd.  Ale nějké nové uskupení, které údajně není levicové ani pravicové, bude jendou prosazovat to, co se mi líbí .- a podruhé pravý opak.

0 0
možnosti
PV

P71e26t88r 82V78o84k60á97č

29. 9. 2013 23:51

Však nic horšího než to co do teď bylo, být nemůže. Tak to se velice pletete. Nikdy nebylo tak zle aby nemohlo být ještě hůř. Tak praví lidová moudrost.

Společnost potřebuje změnu zcela určitě. Volit stávající parlamentní strany bude zločinem na požadované změně ve společnosti.

Se stávajícími parlementními stranami to bude stále jako na kruhovém objezdu. Pořád dokola a sliby se slibují a blázni se radují.

Nesmyslné zvýšení základní sazby DPH nepřineslo očekávaný výběr a poškodilo třeba nemocnice o 6 miliard a tak by se dalo pokračovat . . .[>-]

0 0
možnosti