Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Obsah byl jasně v pořádku, forma už méně, ovšem pochybuju že ti kluci se mezi sebou baví jinak ... no jako vychovatel selhal a ten, co to natočil a ještě zveřejnil moc sportovního ducha nemá ....

1 0
možnosti

Víte, oni ale sedm z devíti posledních zápasů vyhráli. Jako hokejista jistě víte, že i první může prohrát s posledním. A nemusí to být tím, že se na to dotyční vykašlali. Někdy to prostě nejde, někdy se podcení soupeř a někdy, za rozhodnutého výsledku sezony, už není ta správná motivace. Že je potřeba na kluky někdy zařvat, je asi pravda, ale způsob, který tady trenér zvolil, mi nepřipadá zrovna šťastný, tím spíše ne příkladný.

0 0
možnosti

Tak to je určitě pravda, ale zpravidla jsem tyto přednášky zažíval, když jsme hráli nejnižší ligu a všechno vyhrávali. Trenérovi jde určitě o to, že je důležité neusnout na vavřínech a nebýt na hrušce. Podle mě jen vidí nevyužitý potenciál týmu. Ale je pravda, že pokud vyhrávají, tak se mohl trochu mírnit, ale každý jsme jiný. A někdo se neudrží, proto se tohle ale nikdy nemá dostat ze šatny ven.

1 0
možnosti
  • Počet článků 32
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 371x
Slova co mě definují: kluk, hokejista, student a hlavně milovník techniky.

Seznam rubrik