Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PK

je registrován u Pirátů

0 0
možnosti
Foto

J72o96s85e20f 71B38á48r33t81a

18. 2. 2023 15:14

Mladý muži, už vám tam chybí jenom eutanázie.

A ještě jedna poznámka tu následující větu jste vymyslel sám? : Jako příklad můžeme uvézt Zemana, ten neví, že většina peněz je ve službách, nikoliv v průmyslu.

Zdroj: https://ondrejflegl1.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=793591

0 0
možnosti
PK

"V České republice naleznete pouze jednu známější a politicky živou stranu, která skutečně myslí na budoucí generace, digitální demokraté Piráti. "....konec citace. To máte asi na mysli jiné Piraty než, které máme v ČR,že?

Pirati v ČR se totiz nestarají o to co píšete, ale o:

1. svoje koryta-viz nové ministerstvo, nový mistopredseda PS, poslanecký klub pro 4 poslančíky, trapne tanečky a podrazy pri sestavovaní vlády na prazskem magistratu...atd. atp.

2. Piraty, kteri mysli na mladou generaci tim, ze legalizuji ci tam kde to jeste neni, tak bojuji za legalizaci drog.

3.Piraty, kteri utoci na spolky hajici tradicni rodinne hodnoty?-viz pani Rychterova proti Alianci pro rodinu.

4.Piraty, jejichz hlavnim nosnim tematem je "Mamzelstvi pro vsechny" a podpora LGBT+-BŽ jdoucí az za hranu podpory běžné pro heterosexualní páry?

5. Piráty, kteří vydávaji jeden navrh za druhym jak snizit dostupnost bydleni, lekarske pece, vzdelani tim, ze platit se ma podle nich snad i "vzdušné"?

Ne, Piráti to je mor české politiky a jediná jejich záchrana je, ze se tvari COOL pro generaci 15-25, která je bohužel udrzi na politicke mapě ČR.

2 0
možnosti
Foto

Ale jo, chápu Vaše názory a postoje. S některými souhlasím na 100%, nad některými se usměji. Jen nemám moc ráda paušalizování skupin. Zdá se mi, že mezi mládeží je plus mínus stejně, méně inteligentních lidí a přizdisráčů, jako mezi námi staršími.

4 0
možnosti
VK

Patřím do zmiňované skupiny obyvatel. A souhlasím, že člověk, který je vážně nemocný a nechá se zvolit poslancem, rok chybí v poslanecké sněmovně, je maximální sobec. Rovněž osmdesátiletý profesor, který usíná při zasedání zastupitelů, ukájí si své ego , že zvládne čtyři zaměstnání za den, je také za hranou. Potud s tím souhlas.

Ale že všichni lidé nad 60let jsou tlustí příživníci , s tím souhlasit nelze.

1 0
možnosti
Foto

Na druhou stranu dluzno tomuto perspektivnimu, skromnemu a veskrze slusnemu mlademu muzi priznat, ze by z nej mohl byt kvalitni cesky politik. Schvalne na kterou partaj byste ho tipnuli? Ja vaham mezi SPD, Trikolorou a ANO;-D

1 0
možnosti
IH

A ještě teda - vaše optika, kdy každého od 50 výše vidíte jako zmateného, zoufalého a novým věcem nenaučitelného blbečka je hodně za čárou.

7 1
možnosti
Foto

Já to na sebe nevztáhl. Vy asi ano.

1 5
možnosti
IH

No, já vám přeji vaše sebevědomí. Taky jsem si v 22 myslela, že se mne to netýká. A pokud zdraví a firma dovolí, budu makat, dokud to půjde. Jen bych ráda připomněla, že dnešní důchodci vzešli z generace, kdy do práce chodili všichni (takže by mělo být někde našetříno). Což se o současných mladších generacích říct nedá - a zde je logický úbytek přispívajících na současné důchody... A když si celý svůj život střádali formou státních odvodů, neměli by trpět nouzí... A za druhé - za stav státního konta si stěžujte tam, kde celá situace začala - tedy u rozhazování Ano a jejich snaze se důchodcům zalíbit... To není o tom, že současná vláda se podbízí (protože nepodbízí) důchodcům na úkor vás mladších ročníků. Když ti důchodci budou mít málo - stát jim to stejně nějak dá - třeba na příspěvcích na bydlení nebo v hmotné nouzi... Já jenom nechápu, co se vám děje? Já se se svými dospělými dětmi v pohodě shodnu na tom, že reforma je nutná, inflace existuje a hrábnout do toho nechtěla žádná vláda a teď už to holt nepočká. Pokud by pracoval každý co mu je teď mezi 20-40, asi by ten problém tak velký nebyl... Jenže je tu hromada lidí, co se jim vyplatí být na pracáku....

2 0
možnosti
JM

J51a92n 65M27a25r90e96k

17. 2. 2023 19:27

Paní Hervertová....je tu stále naděje, že z toho Ondříček jednou vyroste.

3 0
možnosti
PN

P12e82t79r 59N23e82d96v38ě68d

17. 2. 2023 16:01

;-D to bude kruté vystřízlivění.....

11 1
možnosti
AK

Politici se předhání, kolik přidají důchodcům, co jim zlevní a v čem ustoupí.

Zdroj: https://ondrejflegl1.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=793591

Mohl byste mi říct o jaké zemi to vlastně píšete?

V ČR je tomu totiž naopak...

2 1
možnosti
  • Počet článků 62
  • Celková karma 16,25
  • Průměrná čtenost 923x
Příčetný "výtržník" v nepříčetném světě. Kritická duše se zrcadlem v ruce. To jsem já. Budu psát o tom, co mě baví - politika, sebeobrana, skeptická témata, výlety a dění kolem mě. Kdo se bojí, nesmí do lesa, a to samé platí i o mém blogu. Oblíbený nápoj? Slzy tmářů.

Seznam rubrik