Terminátor politických stran Matěj Stropnický si brousí zuby na SPD

Terminátor politických stran Matěj Stropnický si brousí zuby na SPD. Zelené a ČSSD už odrovnal, teď je na řadě Okamura.

Kam vstoupí, tam teče politická krev a padají mandáty a reputace strany na samotné dno. Nebavíme se o někom menším než o Matějovi Stropnickém. Svůj talent odrazovat voliče tentokrát zaměřil do míst, kde je těžké někoho znechutit, ale věřme, že i tento super-hnědý level lze zdolat.

 

Likvidace v čase:

2017 Zelený masakr 

Matěj si tehdy vyzkoušel svou první politickou vraždu, objevil svůj talent a přičichl k sadismu. Z chirurgickou přesností odřezal ze Zelených vědecké poznatky a enviromentální myšlení, nechal jen zkostnatělou primitivní a ustrašenou ideologickou kostru neoluddismu třesoucí se před technologickým pokrokem.

Enviromentální otázky znechutil lidem tak dokonale, že se Zelení ve volbách propadli a dodnes se z toho nevzpamatovali. Nápad zakazovat lidem letadla pro snížení skleníkových plynů a návrat do primitivnějších období lidské existence zafungoval jako voličský repelent.

 

2021 Rána z radosti

Tady bychom mohli Matějovi Stropnickému snad i trochu křivdit. Od Lánského puče a pádu Sobotkovy vlády jde ČSSD strmě dolů, nenacházejíc dno, delší dobu. Mohli bychom uvažovat dokonce i o ráně z milosti, ale to by se Stropnický nesměl spolčit s Janou "Venezuelou" Maláčovou.

Sociální demokraté si prošli ve volbách politickou Bučí, znásilnili se stanovy, marketing a značka prošli krutou popravou. Stropnický vytáhl ta nejhorší klišé a předsudky o sociální politice a jako dělovou kouli je vystřelil proti voličům. Přestárlá ČSSD nestačila zareagovat, Zemanovo modloslužebníci se nestačili ani pomodlit, alkoholové rituály všechno jen zhoršili.

ČSSD se aktuálně snaží vzývat menší bůžky ze zlatých sociálnější časů, oprašují prastará tajemství dělnického hnutí, toužíc nalézt svatý grál. Více a více se tak vrací do minulosti a oddalují od své budoucnosti, senilní a vymírají.

 

Hra o hnědý trůn

Okamura má napilno. Z jedné strany ho vysává Babišovo ANO, z druhé strany útočí demokraté. Hnojomety ztrácí dech, z prezidentského hnědáka se vyklubala zdechlina, Bašta přišel o svůj sen mít státní pohřeb, a chystají se zákony omezující svobodné uniky stolice na internetu. A jako by toho nebylo málo, teď si na něj brousí zuby terminátor Stropnický.

Matějův první výstřel peticí "Za mír a odzbrojení" zasáhl Okamurův anus zrovna v okamžiku, kdy se ohýbal před Kremlem. Ani Jaroslav "Koště" Foldyna to nedokázal zamést u Babiše doma, Andrej se pak veřejně distancoval od SPD, ani v koalici si jí nedokáže představit.

Dílo je ale teprve na začátku. Uspěje Matěj Stropnický ve svém krvavém poslání nebo se snad pokusí ovládnou hnědý trůn a terminovat naší demokracii? Doufejme v to první. 

 

Autor: Ondřej Flégl | čtvrtek 26.1.2023 13:11 | karma článku: 24,42 | přečteno: 771x