Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

No, těpic! A bude se zase mačkat...

Historicky zakořeněná tradiční cancel culture a příslovečná vločkoidní křehkost zpátečníků se opět ukázala v plné hnilobné beďarovosti. Je nutné, aby je spolčenost odmítla a vymáčkla!

Starej pan Kojzar má z vnoučka jistě velkou radost.

0 0
možnosti
JM

J92a69n 44M62a41r92e22k

15. 5. 2023 17:01

Tak tady čtu ten naprosto nezaujatý blog páně Flégla, který se tu zase psychycky uvolnil a je mu znatelně lépe. Ale nejen to, on také značně obohatil slovník jazyka českého, což by mu mohl závidět i profesor Trávníček, výrazy..'vločkoidní křehkost zpátečníků' (BTW ti 'zpátečníci' to mi silně připomíná dobu mého ranného mládí, kdy bolševické noviny oplývaly podobným žargonem)...dále 'hnilobná bed'arovost'...'staronová úchylka konzerv'..to jsou pravé skvosty obohacující naší řeč, která 'ni stínu utrpěti nesmí' jak jsme se kdysi učili ve škole.

Vážený pane Flégle, útočíte na ty, kteří nesouhlasí s modními směry, ketrá jsou pro vás naprosto svatá...a neuvědomujete si, že jsme v demokracii (i když značně nedokonalé), kdy múžeme vyjadřovat svoje názory a to i ty, které vám jdou proti srsti. Tak jako to děláte vy, svými zlostnými útoky na ty 'konzervy'

Já pevně věřím, že i vy jednou dospějete a uklidníte se. Srdečně zdraví konzerva Honza Marek.

14 0
možnosti
JB

J32a19n 63B90u31r31d72a

16. 5. 2023 15:19

Proč dovozujete, že si neuvědomuje, že je v demokracii, kde můžeme vyjadřovat svoje názory, a to i ty, které jdou někomu proti srsti, z toho, že vyjadřuje svůj názor, který jde někomu proti srsti?

0 0
možnosti
Foto

Škoda, že dnes už nežije Václav Glazar, pro neznalé šéf Kabaretu srdce a kámen, kde se dělal kabaret, podle vás “drag”, na nejvyšší zábavné úrovni. Ostatně, pokud je dnes ještě přístupné video Benefice Zdeňka Trošky, Václav tam dělá úchvatným způsobem Hello Dolly.

On by všechny tyhle problémy a problémečky, zejména neziskovek, vyřešil jednoduše: poslal by je všechny NĚKAM, všichni by sklapli a byl by klid. A všichni by byli spokojeni.

Pokud se týká čtení pohádky, pak je to o tom jaký to má účel a zda ten komu je to určeno chápe, je schopen pochopit, že jde o stylizaci. Jinak děláte dětem v hlavě jen binec.

9 0
možnosti
MP

Díky za připomenutí nezapomenutelného Vaška Glazara. Jako bych ho slyšel, jak je posílá někam . To uměl parádně už jako pošťák ve Dvoře Králové nad Labem, kam jsem chodil o prázdninách na brigádu.

1 0
možnosti
MB

Pobavil jste ... perly typu pool dance jako umelecky smer by nemely byt zapomenuty

5 0
možnosti
Foto

Upřímě lituji, že byl zapomenout umělecký směr – tanec kolem uloveného mamuta.

6 0
možnosti
LB

Tak on i ten, kdo si dal za cíl prvoplánově urážet, napadat, lhát o někom a provokovat ho si musí ve své úchylné zálibě umět vybrousit nějaký styl. Jenže toho pan Flégl evidentně není schopen. Bude dost smutné, až po konzervách převezmou otěže světa vezdejšího lidé těchto schopností. Ježišmarjá, jak oni si nabijou hubu...

11 0
možnosti
TG

Autor má výborně našlápnuto do neziskového sektoru, tedy pokud už v něm nepracuje...

23 0
možnosti
PK

"Hlavním smyslem existence náboženské organizace tzv. Aliance pro "rodinu" je patologická nenávist, nebezpečné pronásledování a útočení na sexuální a genderové menšiny, diskriminovat je, upírat jim práva a štvát proti nim lidi.

Zdroj: https://ondrejflegl1.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=801735".......a svoje léky jste si asi zapomněl vzít, že?

17 0
možnosti
MD

Ona má Aliance pro rodinu ještě nějaký jiný účel, než tohle? A od kdy? 🤔

0 0
možnosti
Foto

Když čtu texty tohoto druhu, vždy se mi vybaví tankán Andělín a jeho komentář takového obsahu.

4 0
možnosti
JK

Čistě statisticky je dítě mnohem víc v bezpečí u nějaký drag queen než v blízkosti katolického kněze.

2 10
možnosti

Těpíc; taky se necháš přešít, asi by ti to víc slušelo.

8 1
možnosti
OD

To se ti Franto povedlo, lepší potvrzení slov autora bys nevymyslel.

Proč se neprojevit jako Těpic Tomec, jen tak dál, Františku, jen tak dál.

2 2
možnosti
  • Počet článků 61
  • Celková karma 18,11
  • Průměrná čtenost 938x
Příčetný "výtržník" v nepříčetném světě. Kritická duše se zrcadlem v ruce. To jsem já. Budu psát o tom, co mě baví - politika, sebeobrana, skeptická témata, výlety a dění kolem mě. Kdo se bojí, nesmí do lesa, a to samé platí i o mém blogu. Oblíbený nápoj? Slzy tmářů.

Seznam rubrik