Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
AK

Jenže to tak bude.

U nás kandiduje místostarosta - ale za ODS.

Znám ho osobně, je to rozumný člověk a žádný darebák.

Jenže ho volit nemůžu - je ze stejné strany jako premiér.

A k premiérovi mám stejný vztah jako většina občanů.

Takže musím hledat dál...

1 0
možnosti
ZZ

Tak co, jak to dopadlo ?

;-)

0 0
možnosti
JZ

Vyhlašováním referend o vládě chce SPD pouze zakrýt totální neschopnost svých kandidátů k řízení města obcí. Důležitá je loajalita k vůdci, nikoliv schopnosti.

2 1
možnosti
Foto

R35o20m76a75n 37K21o56z72e69l

22. 9. 2022 18:17

Já vidím stranu obchodníků se strachem přímo ve vládě, je to TOP 09. Před volbami 2017 neustále šířili poplašné zprávy, jak chce Babiš ohrozit demokracii nebo dokonce zrušit volby, spoléhali na to, že si jejich voliči nepřečtou Ústavu, aby zjistili, že to jen tak nejde. A sám předseda té strany v roce 2016 říkal, že senátní a krajské volby mohou být referendem o EET.

5 0
možnosti
OF

Babiš opakovaně chtěl a chce zrušit senát, protože ten dle něj ANO neumí a zdržuje ho. Senát je přitom důležitou součástí ústavního pořádku, systému brzd a protivah. Pak tu máme obrovský mediální vliv. Babišův obdiv Orbána, který demokracii v Maďarsku značně poškodil právě tím odstraněním systému brzd/protivah a mediální převahou. Nesmíme zapomínat na jeho nerespektování zákonů a ústavy za covidu, kdy soudy každý týden nějaké opatření zrušili.

§ 357 Šíření poplašné zprávy

"Kdo úmyslně způsobí nebezpečí vážného znepokojení alespoň části obyvatelstva nějakého místa tím, že rozšiřuje poplašnou zprávu, která je nepravdivá, bude potrestán odnětím svobody až na dvě léta nebo zákazem činnosti."

Babiš říší jednoznačně poplašné zprávy v trestném měřítku. TOP09 a další strany, varovali v zájmu občanů před Babišem a jeho praktikami - to není trestné, ale chvályhodné.

1 1
možnosti
JZ

Zasloužená karma :-)R^

3 3
možnosti

Nepochybuji, že to tak opravdu vidíte. Přesto se mýlíte, píšete-li o politické negramotnosti těch druhých, kteří jen uvažují jinak. Mýlíte se proto, že sklalní příznivce má každá politická strana. A ta opačná si myslí o poltické negramotnosti totéž u Vás a i ona nechápe, jak můžete volit tak, jak volíte.. Volby nerozhodují skalní příznivci, ale ti nerozhodnutí, ti „přelétaví“. Ti obvykle trestají excesy a velké chyby těch právě vládnoucích a oni, jejich množství vytváří ono pomyslné referendum o vládě i u komunálních voleb ve větších městech. Termíny jako politická negramotnost vůč druhým nejsou argument, ale projev nedostatku argumentů skutečných.

8 1
možnosti
MK

Když někdo všema deseti hrábne po ruském plynu a neptá se co za to - tak o jaké gramotnosti byste chtěl u něj hovořit? Tam neabsentuje jen politická gramotnost, ale i ta lidská.

2 2
možnosti
HH

Ten Rus je lump. Aby bylo málo plynu v EU, tak si dovolil dokončit přes sankce NS2. To neměl dělat. Proto ho nezprovozníme. To by tak bylo.

2 1
možnosti
LK

L42u13b89o25š 57K36r94i88m69l

22. 9. 2022 14:44

Možná by bylo dobré se podívat kdo NS2 financoval. Pak by Vám došlo, že šlo o komplot Ruska s Německem, resp. uplácení německých politiků Ruskem, na ovládnutí dodávek plynu do Evropy.

5 0
možnosti
MB

Máte pravdu, je to tuze špatné. A to není všechno! Cpe se tady do popředí ta rádo by prezidentka - Nerudová!Co vlastně umí a ovládá ...?

Kouří, pije? Umí lhát, slibovat a neustále se s někým soudit? Minulost velice chabá - Nic s KSČ a dokonce ani s Stb. Bere alespoň nějaké dotace? Navíc vzdělanec, slušná žena - No nevím ... :-)

1 0
možnosti
PN

P16e23t75r 94N49e25d37v18ě11d

22. 9. 2022 12:53

Tééda, to je ale propagace....nebo prostě strach z toho, že by mohlo pár lidí procitnout z těch lží o tom, že slepenec má řešení na vše? Proto se nestydíte lhát?

4 3
možnosti
Foto

Kdo se bojí, nesmí do lesa. A neměl by tak činit ani ,,tvůrčím způsobem" na blogu;-)

1 0
možnosti
JP

Ještě, že vás máme.:-)

4 0
možnosti
  • Počet článků 62
  • Celková karma 18,30
  • Průměrná čtenost 923x
Příčetný "výtržník" v nepříčetném světě. Kritická duše se zrcadlem v ruce. To jsem já. Budu psát o tom, co mě baví - politika, sebeobrana, skeptická témata, výlety a dění kolem mě. Kdo se bojí, nesmí do lesa, a to samé platí i o mém blogu. Oblíbený nápoj? Slzy tmářů.

Seznam rubrik