Orbán a jemu podobní otevřeně podporují okupaci Ukrajiny

Orbán a jemu podobní otevřeně podporují okupaci Ukrajiny a obranu opakovaně prezentují jako válkychtivost západu. Maďarsko už nelze brát jako člena EU a NATO, ale jako partnera Ruska, další Bělorusko.

Maďarsko stojí na straně okupantů, na straně Ruska. Okupace a anexe území neskončí tím, že lidé přestanou bojovat za demokracii. Vzdát obranu pomůže zločinci. Opakovaná lež, že obrana prodlužuje válku staví na zvrácené logice, která ignoruje fakt, že obrana je reakcí na útok, nikoliv obráceně

Přestat se bránit nepovede ke konci násilí, nepovede ke konci okupace a anexe, nezabrání perzekuci, rabování a justičním vraždám. Podívejte se na Čečensko, vládne jim diktátor, který vyhrožuje i dětem smrtí a to jen za názor. To je pravá tvář stran typu SPD - podporují diktátory a zločince.

Války chtivé je Rusko,Rusko začalo válku, Rusko pokračuje v útocích a dává důvody k obraně a k protiakcím. Orbán a spol by měli být souzeni a potrestáni pro podporu zločinů proti míru. Ruská mobilizace podporuje válku, ale to odpadní politici, Orbáni, Okamurovci, komunisté, trikolóristé a další, neřeknou.

Ten kdo je proti válce, by měl být proti útočníkovi, nikoliv proti obráncům. Orbán, SPD, komunisté, trikolóra... s lidmi manipulují, lžou a podvádí je. Odchod z EU by nás ekonomicky zlikvidoval, odchod z NATO by vážně poškodil naši vojenskou obranu a čerpání plynu pouze z Ruska z nás dělá cíl vydírání a brání energetické bezpečnosti. Všechny tyto věci vedou ke ztrátě naší suverenity, k upevnění moci Ruské federace nad námi, vedou ke konci demokracie a k nástupu totality.

Demokracie se musí bránit, my se musíme bránit a využit všech dostupných nástrojů.

Chtít u voleb jen demokratické strany je základní požadavek ústavy, Listiny základních práv a svobod a navazují na to i české zákon.Nedemokratické strany nemají mít možnost být součástí politické soutěže.

 

Ústava. Článek 5.
Politický systém je založen na svobodném a dobrovolném vzniku a volné soutěži politických stran respektujících základní demokratické principy a odmítajících násilí jako prostředek k prosazování svých zájmů.

Listina základních práv a svobod. Článek 2.
(1) Stát je založen na demokratických hodnotách a nesmí se vázat ani na výlučnou ideologii, ani na náboženské vyznání.

§ 4
Vznikat a vyvíjet činnost nemohou strany a hnutí,
a) které porušují ústavu a zákony nebo jejichž cílem je odstranění demokratických základů státu,

 

Nebojme se bránit demokracii, nebojme se hloupých nařčení. Fakt, že se budeme bránit, neznamená to, že jsme stejní jako diktátoři, neznamená to, že chceme totalitu. Totalitáři se nebudou stydět a ostýchat použít proti nám sílu, zatýkat nás a brát nám svobodu a ničit hodnoty a právo, vždyť se nebojí ani vyvolat válku či podporovat útočníka.

Stejně jako právolháři chtějí právo lhát, politici s diktátorskými ambicemi chtějí být voleni a zničit demokracii. Naším úkolem je prevence, zabránit jim v tom a zachránit mírumilovný a svobodný systém, naší demokracii.

NATO je zárukou naší vojenské bezpečnosti

Více zdrojů energie je zárukou energetické bezpečnosti a soběstačnosti

EU je zárukou volného obchodu, kvality zboží, pomáhá nám řešit krize jako tým a spojuje nás.

 

Autor: Ondřej Flégl | úterý 27.9.2022 10:10 | karma článku: 25,11 | přečteno: 630x