KB
PN

P65e12t14r 15N78e14d12v81ě96d

29. 5. 2024 19:04

Zajímavě vystavěný blog. Zcela je zamlčeno, že vláda dokonalých konala protiústavně? To se asi nehodilo....

PK

"Nenechme si vzít Ústavní soud a naše práva! Žádný politik nemá mandát ničit naši demokracii a útočit na naše instituce ve snaze snižovat jejich vážnost a podlamovat jejich důvěru pomocí lží a manipulací. My občané máme právo se takovému zlořádu postavit na odpor, jak praví Listina základních práv a svobod

Zdroj: https://blog.idnes.cz/ondrejflegl1/no-tepic-stvava-kampan-proti-ustavnimu-soudu-pokracuje.Bg24050802".....konec citace. Ten už jsme si dávno, pane autore,vzít nechali, jen jste to zaspal. Jeho nezávislost si uloupila současná vládní koalice, která si spolu s prezidentem nanominovala " své koně". Výsledky už to nese- veškeré stížnosti opozice zamítnuty, 1. transgender rozhodnutí- bez vazby na další zákony, nyní toto rozhodnutí.....

ÚS je od od doby předsednictví pana Rychetského a uznání nového volebního zákona pouze velkou ostudou svého stavu. Nikoliv úctyhodnou institucí.

OF

Pan Rychetský již rok není ve své funkci. Ústavní soud je nezávislý a vaše prázdné nařčení na tom nic nemění. Článek není o trangenderu. Respektujte, prosím, téma článku. Děkuji.

VF

V 35 let trvající rozkladné, rozkrádací a devastující proměně bývalého státu na periferní neokoloniální gubernii, ovládanou zájmovými klany strapů čtvrté říše, se veškeré části mocenské a politické struktury propadly do nekontrolovatelného vlivu zaprodanců cizích korporátních zájmů a vlivů. Spirála úpadku krachující ekonomiky se vždy nejvýrazněji projeví v bezohledném drancování všech zdrojů určených na podporu vzdělávacích, zdravotních a sociálních služeb a důchodového zabezpečení. Takzvaný ústavní soud se stal třetí parlamentí komorou podporující vládu současné chunty na cestě k válečnému šílenství. Je zcela zbytečné a marné o tom jakkoliv žvanit.

Srovnání valorizace důchodů se zvyšováním platů soudců z úst Nachera je stejně třeskutý populismus, jako když místopředseda SPD Fiala řekne, že místo zvýšení zbrojních výdajů na 2% HDP by se mělo přidat důchodcům. Populistické strany se vemlouvají důchodcům co to dá, protože je v nich velký voličský potenciál.

Tak to se tady s těmi mínusy sešla pěkná s.......

  • Počet článků 65
  • Celková karma 15,56
  • Průměrná čtenost 920x
Příčetný "výtržník" v nepříčetném světě. Kritická duše se zrcadlem v ruce. To jsem já. Budu psát o tom, co mě baví - politika, sebeobrana, skeptická témata, výlety a dění kolem mě. Kdo se bojí, nesmí do lesa, a to samé platí i o mém blogu. Oblíbený nápoj? Slzy tmářů.

Seznam rubrik