Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Třetí světová válka začala nástupem Putina do politiky! Putinově hybridní válce u nás věří především komunisti, okamurovci, ale i Miloš Zeman, který v zájmu Ruska opakovaně podrazil naši vládu!!! :-)

0 0
možnosti
HH

Už začla...22.02.2022...a navíc úplně stejně, jako ta poslední...

1 1
možnosti

Třetí světová válka začala již nejméně před dvaceti lety po nástupu Putina k moci!!! :-)

0 0
možnosti
AT

Milé děti,

v Rusku již nět plynu a ropy a tak se to musí přeci nějak řešit a nakonec vyřešit. Tak gaspadin jeho blahorodí Putin zvolil cestu osvobození a míru a navázal a navazuje tak na slavnou tradici dvou světových válek tou třetí......

1 0
možnosti
JL

Autor si plete válku s politikou. Až začne třetí světová, určitě si toho všimne, protože v televizi nic jiného nebude, na internetu taky ne - a když uhasne tv vysílání, vypne se internet a za humny mu vybouchne raketa - bude to vědě zcela jasně. :-P

3 2
možnosti
Foto

Více přemýšlejte o souvislostech, více čtěte různé názhory a hlavně: více sledujte události.

Turecko invazi odsoudilo, pokud jste to ještě nezaznamenal. Tato informace proběhla v českých on-line médích již dvakrát, naposledy dnes. (Krom toho, zkuste zapřemýšlet, proč.)

1 0
možnosti
AL

Třetí světová už tady dávno je, po kouskách, říká papež František.

3 0
možnosti

Třetí světová válka začala nástupem Putina k moci! :-)

0 0
možnosti
  • Počet článků 64
  • Celková karma 14,40
  • Průměrná čtenost 921x
Příčetný "výtržník" v nepříčetném světě. Kritická duše se zrcadlem v ruce. To jsem já. Budu psát o tom, co mě baví - politika, sebeobrana, skeptická témata, výlety a dění kolem mě. Kdo se bojí, nesmí do lesa, a to samé platí i o mém blogu. Oblíbený nápoj? Slzy tmářů.

Seznam rubrik