Fašisté a totalitáři zase rostou, zastavme je!

Nedemokratické strany opět rostou na krizi, jako sněť na pšenici. Demokraté by se proti nim měli použít všechny dostupné nástroje a nebát se nesmyslných nařčení, protože totalitáři se bát rozhodně nebudou.

Chtít u voleb jen demokratické strany je základní požadavek ústavy, Listiny základních práv a svobod a navazují na to i české zákon. 

 

Ústava. Článek 5.
Politický systém je založen na svobodném a dobrovolném vzniku a volné soutěži politických stran respektujících základní demokratické principy a odmítajících násilí jako prostředek k prosazování svých zájmů.

Listina základních práv a svobod. Článek 2.
(1) Stát je založen na demokratických hodnotách a nesmí se vázat ani na výlučnou ideologii, ani na náboženské vyznání.

§ 4
Vznikat a vyvíjet činnost nemohou strany a hnutí,
a) které porušují ústavu a zákony nebo jejichž cílem je odstranění demokratických základů státu,

 

Nebojme se bránit demokracii, nebojme se hloupých nařčení. Když se budeme bránit, neznamená to, že jsme stejní jako útočník. Útok válku začal, útok válku prodlužuje. Obrana je reakcí na útok, skončí-li útok, tak pomine důvod k obraně, nikoliv obráceně. Invaze neskončí tím, že se přestanete bránit. To stejné platí v případě demokracie, nebojme se bránit vůči těm, co chtějí demokracii zničit. Totalitáři se nebudou stydět a bát použít proti nám sílu, zatýkat a brát nám svobodu a ničit hodnoty a právo, vždyť se nebojí ani vyvolat válku či podporovat útočníka.

 

Zkusili jste někdy diskutovat na YouTube totalitářů? U ANO a SPD je diskuse zakázaná. SPD je dlouhodobě figuruje v dokumentech BIS, jako nedemokratická strana. ANO zase zvedá žebříčky korupce a za své vlády snižovala mediální nezávislost.

Stojí za zmínění, že k SPD a ANO roste i další nedemokratická strana, věčný spojenec populistů a fašistů, KDU-ČSL. Spojuje je nenávist k menšinám a totalitní teokratické uvažovaní.

 

SPD miluje Rusko, nikoliv Česko

Ano, je to tak, Okamurovci nedávno měli Facebook plný diktátora Putin. Dnes se "jen" omezují na narušení bezpečnost ČR a upevňování vyděračského nástroje Kremlu, zejména plyn. Zatím demokratické země se snaží zbavit závislosti na ruském plynu, Okamurovci chtějí plyn vyměnit za naší demokracii. 

Následníci zrádců, signatářů zvacího dopisu, který vedl k invazi a okupaci Československa SSSR

 

Ukrajinci dostali víc? Tak si to běžte s nimi vyměnit!

Chcete bydlet v přeplněné tělocvičně, ale zadarmo, nabídněte svůj byt Ukrajincům.

2/3 občanů ČR si nezažádalo o podporu, ale na vině mají být Ukrajinci, protože dostanou nárok na 5000?

 

 

 

Autor: Ondřej Flégl | pondělí 26.9.2022 8:52 | karma článku: 0 | přečteno: 8x