Deratizace hradu je konečně tady!

Vyhráli jsme, zlo poraženo. Konečně jsme se dočkali a po dvaceti letech máme demokratického prezidenta. Je to skutečně balzám na duši a systémové uzdravení.

Prezidentská inaugurace Petra Pavla proběhne 9. března 2023. Rezident Zeman a jeho modloslužebníci nemají moc času a už teď se musí činit a skartovat daleko více, než kdy dřív. 

 

Zde můžete sledovat počítadlo, kdy se začne na Pražském hradě větrat.

Odkaz: https://www.zemancountdown.cz/

 

Dvacet let pro-Kremelské mhy

Tak dlouho jsem trpěli Putinovu pátou kolonu Klause a Zeman na Pražském hradě, jeden horší než druhej. A nešlo jen o tyto dva, za nimi stála a stojí celá skřetí horda. Vyčerpaly miliardy korun, aby nám všem škodili, zničili a rozkradli majetky, poplivali nám ústavu, dali svobodu zločincům, korupčníkům, nájemnému vrahovy. Zeman dokonce pomohl Babišovi k milionovým majetkům za nižší cenu, než nabídli ostatní. 

 

Posun do 21. století

Petr Pavel je konečně prezidentem, který vlastní moderní technologie a umí je používat. Klaus, Zeman a i Babiš jsou techno-primitivové. Jsem rád, že jsem si zvolili někoho, kdo na hradě nepůsobí, jako výstavní pračlověk závislý na lihu. Babiš je politik 20. století, zastaralý ve všech směrech.

 

Nezávislý prezident

Petr Pavel je na rozdíl od Zemana a Babiše nezávislý prezident, nekandidující za žádnou stranu, opírající se o hlasy nás, občanů. Navíc nepotřebuje péči lékařů, jako Zeman, nebo pomoc manželky orientovat se v prostoru a diskusi, jako Babiš.

 

Nejsilnější mandát

Petr Pavel má nejsilnější mandát 3,3 milionů hlasů, porazil by i ZemanaBabiše by naproti tomu porazil i Drahoš a to o 300 000 hlasů! Tak slabý Babiš je.

 

Vrátí standartu, tam kam patří!

Standarta, o kterou pečovala skupina aktivistů Ztohoven, se konečně může vrátit na Pražský hrad. Pravda a láska se vrací, rudé trenky končí.

 

Člověk na svém místě

Prezident Petr Pavel je důstojná a charismatická osobnost, která má ve světě respekt. Navíc je bývalým vojenským diplomatem a to je v dnešní době Kremelských útoků a nenávisti obzvláště cenná schopnost.

 

Jak vidíte, je to zlepšení o 100%, buďme na sebe hrdí. A pokud jste volili Babiše, nebojte se, prezident Petr Pavel je tu i pro vás! Ať vám pravda a láska otevře oči. Zapomeňte na strašení válkou a chudobou, to byli jen lži a manipulace Andreje Babiše.

Autor: Ondřej Flégl | pondělí 30.1.2023 12:08 | karma článku: 26,21 | přečteno: 765x