Foto

Dal jste sis tím hodně práce, to kvituji a dal jsem karmu. Řekl bych, že jste Babiše přímo bytostně vystihl a demaskoval, stejně jako jeho firmu ANO.

OF
Foto

Jistý Miloš Zeman by vám na to řekl, že jen blbec nemění svůj názor.

A já bych k tomu dodal, že jen blbec ho mění každou chvíli.

JL

Pane Ondřeji Flégl. Celkem hodnotny clanek pro ceske volice. Jen jeden radek me trochu pozastavil. Porovnate Trumpa k tem evropskym idiotum. Nevim proc??

To znate vice nez americky obcan? Vy dokazete poukazat na politickou situaci ve Spojenych statech, kdy zdejsi obcan v sile 62% podporuje prave toho Trumpa??

Ano, velka huba a ale mnoho moudreho. To je Trump dneska.

Chci vas jen upozornit na vedomosti obcanu zijicich s timto tluchubou. Tech 38% obcanu USA ho chteji znicit. Snazi se o to od prvni chvile roku 2016 kdy oznamil svoji kanditaturu. Nedari se to. A vy, chcete-li byt dobrym novinarem, piste jen o tom, cemu dobre rorumite. Tim si zarucite uspech. Nezapominejte, ze i jedno slovo v clanku vas muze "utopit".

Preji mnoho uspechu.

Foto

Strany jsou pro straníky, ANO je tu pro všechny (kdysi tam místo ANO bylo OF)

JH

J74a60n 81H57r89u51š83k70a

26. 2. 2024 23:40

Všichni za jednoho!!! A jeden pro všechny....dotace ...

  • Počet článků 61
  • Celková karma 18,11
  • Průměrná čtenost 938x
Příčetný "výtržník" v nepříčetném světě. Kritická duše se zrcadlem v ruce. To jsem já. Budu psát o tom, co mě baví - politika, sebeobrana, skeptická témata, výlety a dění kolem mě. Kdo se bojí, nesmí do lesa, a to samé platí i o mém blogu. Oblíbený nápoj? Slzy tmářů.

Seznam rubrik