Novoroční orgie

Tak. A je to tady. Světlé zítřky. Zářná budoucnost. Ono BUDE LÍP už je. Zítra je dnes. Budoucnost je v roce 2018, je tady. Sváteční obžerství a jiné orgie patří minulosti a prostor dostávají orgie nové, tedy novoroční.

Nic nového, vždyť už mě znáte

Už mě ty prezidentské volby nebaví, fakt. A to na rozdíl od starého roku zdaleka neskončily. Máme před sebou ještě celý měsíc tohoto tématu, které prostě frčí, každého zajímá a každého láká k vyjádření (no, nebyl jsem výjimkou, ale už končím, opravdu).

Mám dost těch novoročních zpráv o tom, kolik toho bylo, kolik bude. Anebo těch velkých keců o tom, jaké velké nás čekají změny, jak se musíme změnit, protože se změní všechno. Nic nového. Pořád se všechno mění. Tak to je.

Tak to bylo a tak to je

A tak jsem se s novým rokem rozhodl pro tradičně netradiční (anebo netradičně tradiční?) novoroční report.

Pro změnu (protože těch není nikdy dost) nebude o kočkách (ani jiných mazlivkách), ačkoli pozorný čtenář kousek jedné kočky jistě objeví (klidně ostatním prozraďte do komentářů:-)).

Takže tady to je – dávka novoročních laskomin, které jsme si u kocoura dopřáli. Nechybí čočkovka. A protože je nový rok (a z těch Vánoc nás ještě pořád bolí břicho), pojali jsme to ve zdravém duchu. A tak by naše novoroční poselství klidně mohlo znít „ve zdravém těle, zdraví duch.“ Nebo tak něco.

 

A nad tím vším nám létá balón. Potěš koště:-)

Všechno nejlepší do nového od kocoura!

PS: Jestli chcete ještě trochu víc a také znát naše letošní novoroční předsevzetí, tady je.

Nominujte autora do ankety Bloger roku

Autor: Ondra Musil | úterý 2.1.2018 16:17 | karma článku: 7,74 | přečteno: 415x
  • Další články autora

Ondra Musil

Pravdoláskaři všech zemí světa...

18.12.2017 v 18:48 | Karma: 16,77