Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MB

No, nemůžu si pomoci a musím vám sdělit, že váš příspěvek je hodně..hodně hloupý.

Ale respektuji svobodu i vaše právo plácat takové hlouposti. Ne každému je dáno.

Oceňuji, když někdo přemýšlí zdravě kriticky ..ale sebestředná povýšenecká kritika za každou cenu a ve snaze být zajímavý nebo "výjimečný" zatemňuje mysl a vede k omezenosti.

Nemám čas ani chuť tady polemizovat se všemi hloupostmi, které jste tu napsala.. a konfrontovat to s hodnotami, ke kterým se ve svém profilu tak ostentativně hlásíte.

Nechci vás ani urážet a hrát si na pravdu .. ale když už věříte v Boha, tak bych vám jen stručně doporučil (napůl žertem, napůl vážně) abyste se modlila, aby žádný Bůh a poslední soud neexistoval ..protože byste byla hodně zklamaná z toho, jak byste před ním obstála;-)

4 0
možnosti
Foto

Je vám lépe, ulevilo se vám...? Víte, jak se pozná malost malých? Když začnou kopat do mrtvých velkých...

4 0
možnosti

Myslím, že srovnáváte nesrovnatelné. A ten způsob je tedy, řečeno mírně, pod úroveň.

4 0
možnosti
RP

Ve sve vzpominkove knížce V.Chramostova uvedla důvod vstupu do KSČ a spolupráci s STB takto " Protože jsem celý život chtěla být slavná a uplatnit bez překážek všechny svoje schopnosti, které se mě přes velký úspěch zdály být stále nevyuužity chtěla jsem se dostat do ciziny, cestovat, vydělat si velké peníze, ne pořád počítat každou korunu, půjčovat si. Chtela jsem být taky jednou šťastná." Já jen když se ohanite u K.G. režimem.....nebo tam je nevraživost vůči jeho pani ? Já u V.Chramostove dobu nezažila a taky ji neodsuzuji.

1 0
možnosti
Foto

Stejné logické a pochopitelné důvody, které vedly herečku Chramostovou ke členství v KSČ a spolupráci STB přiměly i K. Gotta k podpisu Anticharty. Nejinak tomu bylo u naprosté většiny členů KSČ. Když chtěli dělat kariéru a děti dostat na školy, vstoupili do KSČ. Dá se tušit, že i disidentská parta uvažovala podobně. Pokud chtěli odměny ze Západu, museli vyrazit v příhodných výročích na demonstraci k Václavovi. Za kopečky se poukázalo na nespokojenost občanů se socialismem, KSČ mohla předvést rozhodné potlačení třídního nepřítele, disidenti si revoltou proti režimu zasloužili služné a život šel dál. Velký rozdíl mezi lidmi na jednom či druhém břehu není. Všichni se povětšinou chovají logicky a pochopitelně.

1 0
možnosti
JF

J12i98ř16í 49F98o83g55e87l

8. 10. 2019 8:52

Určitě vám nikdo nebude bránit tu minutu řávt z plného hrdla.....

Paní Chramostová bude mít rozloučení v míře dané jejím postavením dostatečně důstojné. Nezapomínejme také na její přednormalizační tvorbu......

2 0
možnosti
Foto

Kdo jsi bez viny, hod kamenem.

4 0
možnosti
  • Počet článků 31
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1720x
Jsem vášnivou zastánkyní svobody jedince a osobní odpovědnosti, nesnáším manipulaci a stádnost jakéhokoli typu, miluji humor a nadhled. Jsem euroskeptik. Věřím v Boha a tradiční hodnoty rodiny, jsem ráda, že mi můj syn může říkat mami a že se necítí jako TO (zatím :-)) Mám ráda pohádku o Šípkové Růžence a vůbec mí nevadí, že ji princ políbil bez jejího vědomí :-)Tento blog jsem si založila, protože občas potřebuji světu sdělit své myšlenky.