Otevřený dopis Andreji Babišovi

  Andreji Babiši, když jsi vybudoval Čapí hnízdo, řekls na kameru, že tento projekt je tak významný, že ti vyhraje volby. Já vím, Andreji, co znamená v okultní symbolice ptačí hnízdo. 

A taky vím, že je to jeden ze společných znaků světové globální elity. Stačí se podívat na ten hrůzostrašný satanský obřad při otevírání Gotthardského tunelu ve Švýcarsku, kde vůdcové globální elity zcela otevřeně odhalili své úmysly s námi lidmi: zotročit, zmanipulovat pohlavní identitu, zneužít, zničit. Ne náhodou se i zde prochází muž s ptačím hnízdem na hlavě.

Gotthardsky tunel 1 dil - YouTube

Andreji, pozvali tě mezi sebe a nabídli ti účast na tomto zlém projektu na zotročení a zničení lidstva, viď? Peníze ty nepotřebuješ, ale nabídli ti MOC. Moc být u toho a tahat za nitky k ovládání světa. Jenže, Andreji, pamatuj si, že ty jsi v tomto plánu také jen loutka, a taky na tebe dojde. Protože ten, do jehož služeb ses ve skutečnosti dal, lže, krade a zabíjí.

Víš, Andreji, já mám jiného vůdce: je nesmírně silný a nekonečně dobrý, je to Světlo tohoto světa, které pohltí jakoukoli Tmu, přišel na zem, aby nám hlásal poselství Lásky, která je tou nejsilnější Božskou energií, kterou On sám ztělesňuje. On je totiž Boží syn, a ten, kterému sloužíš ty, ho nesnáší a neskutečně se ho bojí. Ježíš Kristus je můj král, moje síla a záštita. Ty ne, Andreji, ty jsi jen směšně pomíjivá bytost, i když se k tobě z různých důvodů mnozí lidé upínají.

Víš, Andreji, je mi tě líto, protože sis špatně vybral. Jednou přijde Den, kdy budeš souzen, ty, i všichni ti tví pohůnci ve vládě, kteří s tebou slouží neskutečnému Zlu, a budeš kvílet a skřípat zuby, bude ti strašně, ale strašně zle, fakt. Ale ještě máš čas, a můžeš si rozmyslet, na jakou stranu se dáš. Držím ti palce, být na straně Dobra totiž vyžaduje velkou odvahu. Ale té jsi zatím moc neprokázal.

Autor: Gabriela Onderková | pondělí 14.12.2020 20:33 | karma článku: 22,01 | přečteno: 1209x