Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
OVNN

o vaše názory nestojíme

13. 7. 2011 4:40
Mexičanky si nohy neholí

Indiáni totiž moc chlupatí nejsou a chloupky na nohou dam jsou důkazem španělského původu.

0 0
možnosti
C

Camino.

13. 7. 2011 3:09
Depilovani prislo ze stareho Egypta a Recka,

z duvodu hygienickych, v 60-70. letech asi kvuli bikinam. S povolanim to asi nema nic spolecneho....

0 0
možnosti
VS

Astaroth

11. 7. 2011 15:53
coze?

Ono se to neholilo jeste pred par lety? Myslel jsem, ze se v civilisovanem svete slecny holily uz cca od romantismu v polovine 19. stoleti, slechticny i drive!

0 0
možnosti
HZ

DADAnce

11. 7. 2011 14:33
Díky!

Chlupy jsou sekundární pohlavní znak stejně jako prsa... A z hlediska hygieny - je jedno, jestli je vyholeno nebo zarostlo, stejně záleží jen na četnosti mytí...

0 0
možnosti
HZ

DADAnce

11. 7. 2011 14:36
Re: Díky!

Dodatek: měly jsme s dcerou přestřelku, kdo dojde na balkon pro suchý plavky. Dcera (10 let) argumentovala, že nemůže, protože je nahá. "Ale já jsem taky nahá," odpověděla jsem. "Ty nejsi, máš přece chlupy."

0 0
možnosti
GO

Gragra

11. 7. 2011 11:00
Poděkování autorky

Děkuji všem diskutujícím za příspěvky, mnou očekávané emoce jsou tady ;-D! Odpověď na dotazy: já zastávám zlatou střední cestu a patřičnou hygienu vykonávám denně;-D

0 0
možnosti
MP

Martin V2

11. 7. 2011 12:05
Re: Poděkování autorky

Zlatá střední cesta? To si vyholujete proužek uprostřed a po krajích to necháváte volně bujet?8-o;-D

0 0
možnosti
L

lomihnát.

11. 7. 2011 10:23
Nikdá mi chlupiska nevadily, snad jen na prsou!

;-D

Ale je pravda, že i na sobě pozoruju tu "estetickou masáž" okolí ...

Dřív, zamlada - už to pár let je- jsme akceptovali s obdivným hučením chlupy bobra, táhnoucí se po stehnech pod plavkami ... tak to už dnes nějak kladně nevnímám ...

Ale jinak, tu holotu, připomínajíci (mně) daleko víc kuře z hypermarketu, než touhu pedofilovu, fakt nemusím. Hlasuju za ponechání aspoň části čupřiny:-)!

0 0
možnosti
AH

alex hart

11. 7. 2011 9:56
Jak vono vlastně je? -1-

Má milá, ono to není zase všechno tak úplně jednoznačné.

Ano, z jedné strany vám fandím, a to v tom, že snad ještě nejsme všichni stádo nemyslících debilů, které musí kopírovat každou vymoženost dovezenou k nám z USA, Francie, či Německa. Dříve se v Evropě takto na holou kůži vyholovaly  jen  hérečky (hlavně to podpaží)  a  prostitutky (hlavně to mezinoží). 

Myslím si, že úplné a opakované vyholování chlupů v místech, kde je zvýšená potivost a kde je kůže už tak dost namáhaná asi není úplně nejchytřejší opatření. Rovněž si myslím, že zdaleka ne všichni muži rajtují na tom, že podpaží a přirození jejich partnerek má připomínat kůži osmileté holčičky. To je asi též tak trochu omyl. Podle mne jde v tomto dnes především o záležitost módní a ne zcela jednoznačně prospívající hygieně. Jo v bordelu je to možná věc oprávněná, abyste pánové nechytli filcky.

0 0
možnosti
AH

alex hart

11. 7. 2011 9:56
Jak vono vlastně je? -2-

Ale protože v ostatních případech jde jinak především o to módu, tak už nějakých 20 let nás kosmetické firmy masírují, že je to naprosto nutné. Houbeles nutné, poslední dvatisíce let v křesťanské civilizaci to nutné nebylo. Samozřejmě to všechno navíc získává tak trochu politický kontext, protože za komunistů se to moc nepěstovalo. No a dneska ne každý je ochotný říci za těchto okolností svůj názor, z přirozené předposranosti, aby snad nebyl označen za starou strukturu. A to i v případě, že se bavíme jen o takové blbosti, jako jsou s prominutím chlupy na  p i č i, vážení.  

.

Na druhou stranu by si možná mohly některé dámy uvědomit, že když už vyžadují či rády přijímají různé sexuální praktiky, které vyžadují dobrý přístup k jejich intimním partiím, tak že by je neměl (ty jejich intimní partie) pokrývat porost podobný Boubínskému pralesu.

0 0
možnosti
N

NTPT_PODRUHY_ZAKAZANY

11. 7. 2011 9:48
To roští tu zůstane !

....a má bejt v hustým houští

 bez chlupů jen hrůzu pouští.

.... holou ze všech sil 

může snad jen pedofil

:-)A nevěřte všemu, nepodléhejte módnímu trendui přišít mužům jakoukoliv nevyspělost a nevyváženost co jí mozkoškrasbi a feministky najdou. Důvody jsou totiž praktické. Chlupy lezou mezi zuby :-)

0 0
možnosti
AH

alex hart

11. 7. 2011 9:59
Re: To roští tu zůstane !

Ano a nejen to.

0 0
možnosti
SHV

sir Humprey V.

11. 7. 2011 9:30
Karma - nesnáším vyholený

R^V

0 0
možnosti
MP

Martin V2

11. 7. 2011 8:59
Zajímavé

Kam nevidí, tam je to jedno? Temeno hlavy si nečešete a ani jinak neupravujete? Záda si zbytečně nemyjete? Po vykonání potřeby si prakticky nic neotřete a neomyjete? Když tam není vidět, tak je to jedno?

0 0
možnosti
MP

Martin V2

11. 7. 2011 9:03
Dodatek

A pokud chodíte bez kalhotek, tak chápu, že tam chcete mít hustý chlupatý porost, který zastává jakousi pochybnou hygienickou funkci. Jen se zeptám, jak často si ty chlupy myjete?

0 0
možnosti
  • Počet článků 31
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1720x
Jsem vášnivou zastánkyní svobody jedince a osobní odpovědnosti, nesnáším manipulaci a stádnost jakéhokoli typu, miluji humor a nadhled. Jsem euroskeptik. Věřím v Boha a tradiční hodnoty rodiny, jsem ráda, že mi můj syn může říkat mami a že se necítí jako TO (zatím :-)) Mám ráda pohádku o Šípkové Růžence a vůbec mí nevadí, že ji princ políbil bez jejího vědomí :-)Tento blog jsem si založila, protože občas potřebuji světu sdělit své myšlenky.