Diskuse

Kam s ním...?

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
X

xychteen

3. 7. 2011 1:36
Nojo, to jsou ty pohledy "odtamtud"...

...dle všeho nejlépe shrnuté starým fórem "ženy předstírají orgasmus, protože si myslej, že to chlapy zajímá"

;-D

Mám za to, že pro obě pohlaví je masturbace příjemnou zkratkou (vyjde to levněji, je hned hotovo, není potřeba hrát nějaké více či méně trapné etudy, u pánů se navíc při vhodné metodice šetří textilie, prací prostředky a ve finále tedy i ekologie an sich). A ti štastní, kteří v životě potkají partnera, před kterým nemusej nic hrát a kterému prostě jen řeknou co a jak, se takovýmhle úvahám můžou jen zasmát - protože je to něco jak ta historka z kupé, kde se tři dámy bavily o menstruačních obtížích tak vytrvale a dlouho, až to pod kabátem klimbající dědeček prostě nevydržel, vysunul zpod textilu svou šedou hlavu a pravil "promiňte, dámy - už vás někdy někdo kopnul do koulí?!?"

;-D

0 0
možnosti
D

dampfer

2. 7. 2011 23:24
A tak asi

nymfomanky a feministky vyřazuji z lidského klubu

0 0
možnosti
K

Kozel_

2. 7. 2011 22:40
Koukám, že učíte žáky na gymnáziu praktickým věcem

Já jinak jsem před hodně lety, tj. cca 35, četl to Komenského dílo. A musím Vás poopravit, o "honění plodníku" tam zmínka není. Před lety jsem se spíš setkal s citací Komenského "Lépe plodníkem řádně zatřepati, než s ženu povětrnou spáti". Ale ani zde si nejsem jist. Toto rozhodně není v Labyrintu, údajnou citaci uváděl nějaký sexuolog ve svém článku, když vychovával mladé, aby jako masturbovali, s odvoláním na učitele národů.

Co já vím, tak u těhlech hospodských typů bývá problém opačný. Žena své potřeby má, ale muž sedí v hospodě. Po příchodu domů nemá zájem ani náhodou. Takovýchto případů pár znám, i když tahle sorta lidí nepatří mezi mé blízké či kamarády.

Jinak je fakt, že je dost manželek, které fungují tak, že pak to jejich muži řeší uvedeným způsobem. U jiných zas funguje sex jen za odměnu. Když je muž hodný, tak dostane, když zlobí, nikoli. Zkrátka si to musí zasloužit. Takovou ženskou doma mít, to je opravdové neštěstí. 

Pokud jde o Kálí, tak tu znám jako černou bohyni,

0 0
možnosti
  • Počet článků 31
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1720x
Jsem vášnivou zastánkyní svobody jedince a osobní odpovědnosti, nesnáším manipulaci a stádnost jakéhokoli typu, miluji humor a nadhled. Jsem euroskeptik. Věřím v Boha a tradiční hodnoty rodiny, jsem ráda, že mi můj syn může říkat mami a že se necítí jako TO (zatím :-)) Mám ráda pohádku o Šípkové Růžence a vůbec mí nevadí, že ji princ políbil bez jejího vědomí :-)Tento blog jsem si založila, protože občas potřebuji světu sdělit své myšlenky.