Diskuse

Já a Hus

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
KL

Tipeq

31. 7. 2011 20:05
Ne všechny děti

jsou citlivé a taktní, záleží na rodině ze které vzešly, na vrozených vlastnostech. Gymnázium je poněkud skleníkové prostředí a zdaleka nereprezentuje průměrný vzorek mládeže. Vaši žáci se většinou neztratí, to je jim dáno z rodiny a vlastní inteligencí, poměr výchovy a výuky může být i výrazně ve prospěch výuky. Ti, kdo by Vaši péči a výchovu potřebovali jsou na základních školách, učebních oborech a podobně.

Pokud jste ten článek myslela ve spojitosti s Janem Husem jako obětováním se, pak je vaše místo právě v těch méně atraktivních podmínkách. Žáci tam jsou také citliví, vnímaví, ale už ne zdaleka taktní a příjemní, aniž by za to sami mohli. Ovšem dobré učitelé potřebují stejně jako "gymnazisté", možná i o něco více.

Jistě, Vaše společenská prestiž by klesla, možná i plat, ale těm dětem můžete do života dát i něco jiného než znalosti, můžete jim dát to, co zanedbali rodiče. Ne plně, ale aspon částečně a aspoň některým.

0 0
možnosti
AN

TondaN

31. 7. 2011 20:03
zrovna nedávno

jsem potkal známou polku a ta z dálky volala:já těbě šukala,hlasem silným,jak zilvar s chudobince.. že se všichni otáčeli,tak si představte tu poetiku!:-)

jinak sex u mně,stejně jako hodně ostatního,nic moc:-P dvacet let po revoluci!

zas mám pěknej důchod a chutná mi:-)  jo a poslední dítě mi vyšlo ze základky;-D

vám hodně nápadůR^

0 0
možnosti
X

xychteen

31. 7. 2011 13:47
A proč jste letos nenapsala něco novýho?

;-D

:

Jinak "frontman kapely, co se na každém koncertu obnažuje", nemusí být nutně expert na celostátní, celoevropský či celosvětový sex, možná jen blbě hrajou :-D Přeju pěkný zbytek neděle.

0 0
možnosti
  • Počet článků 31
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1720x
Jsem vášnivou zastánkyní svobody jedince a osobní odpovědnosti, nesnáším manipulaci a stádnost jakéhokoli typu, miluji humor a nadhled. Jsem euroskeptik. Věřím v Boha a tradiční hodnoty rodiny, jsem ráda, že mi můj syn může říkat mami a že se necítí jako TO (zatím :-)) Mám ráda pohádku o Šípkové Růžence a vůbec mí nevadí, že ji princ políbil bez jejího vědomí :-)Tento blog jsem si založila, protože občas potřebuji světu sdělit své myšlenky.