Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

To si děláte legraci, viďte.

0 0
možnosti
MC

KarmaR^Jste naprosto přesná.R^ Tvrdá realita!

1 0
možnosti
JK

Z počátku přemluvil AB několik liberálních idealistů s vlastním názorem, kteří utekli po zjištění, že jejich názor není žádoucí a jsou jen křovím pro PR vůdce strany. Dnes je to jen žalostný nenávistný spolek prospěchářů, neschopných bez příkazu jakékoliv vlastní akce.

Možná je to i dobře že AB z politické scény vycucnul pokroucené charaktery a nutí je agresivně osočovat a nadávat odpůrcům, používat podrazy a lži. U většiny z nich je hnutí poslední štace, nemohou žadonit o přijetí jinde. Až skončí AB, tak končí i ANO, nepřežije bez peněz a PR svého vůdce, to je zřejmé a jeho nohsledi, nenávistní prospěcháři se budou zase vymlouvat, že za to nemohli, že to tak nemyslely, či byly donuceni ke spolupráci. Tohle už umí, většina z nich přesně tohle tvrdila při opouštění KSČ v letech po revoluci, nebo tak vysvětluje svoje záznamy ve svazcích StB.

Zajímavé je, komu vlastě tyhle "charaktery" AB přetáhl, je divné, že za ním nestojí zástup úspěšných podnikatelů, ke kterým se rád přiřazuje, či je vlastním PR přiřazován. Vycucává hlavně levičáky a komunisty, lidi co jsou závislí na výplatě či dávkách od státu. Pravice právě proto posiluje a stejně tak i rozumná středová levice.

Zbývá jen dodat, Byli jsme před Babišem, budeme i po něm, čím dřív tím líp. Obnova tržního prostředí rozvráceného dotacemi, sankčními zákony a akcemi agresivního FÚ, bude stát hodně úsilí.

3 0
možnosti
GO

No, v mém kraji se k Babišovi přidávají i majitelé velkých firem.... v jednom podniku, když pan Babiš dorazil na návštěvu, museli všichni zaměstnanci povinně nastoupit na dvůr a vítat ho jako za totáče....a jiný majitel velké firmy a lídr ANO teď hýbe za nitky na magistrátu.... I ve velké byznyse je dobré být s panem premiérem zadobře a vytřískat z toho co nejvíc. A taky nikdo neví dne ani hodiny, kdy se znelíbí....

0 0
možnosti
MB

Když se řekme Hnutí ANO - Ihned mi naskočí pojem Sekta. Nezesměšňuji, naopak zde vidím podstatný zdroj podpory. Jsme ateisté, ale ten druh víry je silně vkomponován! Stále se čeká, někdo přichází - sestupuje - ukazuje cestu a zachraňuje. Ta racionalita volby - přechází ve Víru! Jakákoliv argumentace, (viz. obsah blogu), je marná. Řada úsměvností - gen.Lorenc jako šéf STB na UK při besedě vadí - Pohůnek STB Babiš ve Strakovce nevadí ... :-)

2 0
možnosti
Foto

Vzhledem k tomu, že v naší ústavě je zakotveno, že jde o soutěž politických stran, nikoliv o soutěž politiků, tak je tato analýza irelevantní z toho hlediska, komu to mám hodit. Je tedy vhodné vzít si paškál program politických stran a ten rozebrat, proč tedy nevolit ANO.

1 0
možnosti
Foto

To je strachu to je hrůzy s postu Babiše. Za každou cenu svrhnout. Možná že plánuje snížit stavy státního aparátu. Možná proto fouká onen studený vítr. V politice se za jedno volební období nedá mnoho pokazit ani vylepšit. Příští volby nemusí vyhrát, je to na něm co předvede.

Na otázku a kdo jiný, je ticho. Opravdu bych rád slyšel jméno chlapa či ženské kteří budou 100% lepší než Babiš.

Berme i v patrnost, jak sýčkují ekonomové, svět čeká velká ekonomická krize.

4 0
možnosti
Foto

Souhlas.

Také jsem toho názoru, že Babišův elektorát touží po vládě silné ruky a Babiš se svými důraznými a povětšinou lživými proklamacemi, jim tuto představu zřejmě naplňuje. Ať dělám, co dělám, při sebevětší snaze tohle prostě nepochopím.

5 1
možnosti
Foto

I10v12a77n 38M48a69r68e13k

28. 11. 2018 21:49

"Dojemná" ale zbytečná starost p.Onderková. ;-(

7 5
možnosti
VV

Ano, priznavam ze i mne znasilnil. Uz jen tim, ze koupil a opravil zadluzenou ruinu, ktera stala v nasem sousedstvi.

Hruza.

7 1
možnosti
  • Počet článků 31
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1720x
Jsem vášnivou zastánkyní svobody jedince a osobní odpovědnosti, nesnáším manipulaci a stádnost jakéhokoli typu, miluji humor a nadhled. Jsem euroskeptik. Věřím v Boha a tradiční hodnoty rodiny, jsem ráda, že mi můj syn může říkat mami a že se necítí jako TO (zatím :-)) Mám ráda pohádku o Šípkové Růžence a vůbec mí nevadí, že ji princ políbil bez jejího vědomí :-)Tento blog jsem si založila, protože občas potřebuji světu sdělit své myšlenky.