Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Možná by jste si měl to vládní nařízení nejdřív přečíst, než napíšete článek. Doporučuju přečíst okruh výjimek ze zákazu shlukování, hlavně výjimku H.

0 0
možnosti
Foto

P69e75t68r 10O77m50e92l55k72a

11. 4. 2020 18:22

Tam je napsáno, že se může fackovat?8-o

0 0
možnosti

Nemyslím fackování, ale celý ten zásah. V textu článku píšete, že mládež porušila zákaz shlukování a totéž porušení píšete i o sobě v závěru. V přírodě a v parcích žádný takový zákaz neplatí, tedy jste zákon, nebo vládní nařízení neporušil ani vy, ani ti čtyři lidé u rybníka. Naopak tím zásahem zákon porušila městská policie, protože vymáhala něco co bylo ve výjimce. Až se to bude prošetřovat, tak to vyjde najevo.

0 0
možnosti
Foto

V přírodě se, podle vás, může sejít dvacet zcela cizích lidí na malém prostoru?

0 0
možnosti

Pane Omelko, přečtěte si výjimky ze zákazu volného pohybu osob a z maximálního počtu dvou osob. Není to podle mě, ale podle textu nařízení.

I na stránkách ministerstva zdravotnictví je výslovně napsáno, že omezení neplatí při účasti na pohřbech, pobytu v přírodě atd.... Když tedy něco neplatí, tak to neplatí ani pro 40 osob na jednom místě.

0 0
možnosti

A pokud mi nevěříte, zkuste na netu najít prohlášení pardubické městské policie. Oni napsali, že nebudou hlídat občany, protože to nařízení má tolik výjimek, že to není možné.

0 0
možnosti