- Napište nám
- Kontakty
- Reklama
- VOP
- Osobní údaje
- Nastavení soukromí
- Cookies
- AV služby
- Kariéra
- Předplatné MF DNES
Tak sýry prodávané v LIDL při francouzském týdnu asi nedosahují úrovně těch co si pořídíte tam. Mají-li být cenově přístupné. Vyjdou většinou na 100gr levněji než naše. Ale jsou výborné, nechápu proč LIDL nená ten výběr neustále.Ale jen cca 4x do roka.
Skvělý blog! Sýry jsou pro mě to nejlepší, co k vínu, ale i bez něj k jídlu existuje. Skoro žádný, který bych nejedla není. Až na jeden...pecorino, který na jihu Itálie běhá po stole
Hezký, sýrový víkend, Petře!
Děkuji za přání, nápodobně! Shodou okolností s tím pecorinem chci dělat zítra risoto A už jsem se byl podívat, zatím neběhá jenom leží.
Ten sýr na obrázku ještě nepodléhá graviraci, takže asi ještě potřebuje uležet:)
Nejvýš v tom seznamu jsem měl tu čest s Munsterem, ale ke zmíněnému Epoisses se taky moc rád vracím. Každopádně díky za tip!
Díky za přečtení i komentář. Výborný je i savojský Reblochon. Zapečený s bramborami, slaninou a lehce zalitý bílým vínem je to delikatesa.