- Napište nám
- Kontakty
- Reklama
- VOP
- Osobní údaje
- Nastavení soukromí
- Cookies
- AV služby
- Kariéra
- Předplatné MF DNES
Petře, úžasné. Vyzkouším, ale bez pomyšlení na daněDěkuji a měj se fajn
mňam-vy musíte být gurmán pane Petře.ostatně není to poprvé co píšete o sýrech-karma a dík za příjemný oddechový článek
Já děkuju za přečtení a komentář. Chtěl jsem přidat něco víkendového a bez politiky.
Neco podobneho pekavala uz moje babicka. Jen misto toho francouzskeho tam davala syr kozi a taky spek. nebo uzenej bucek.
A mozna opravdu original bejval v kantine na grillparzerstrasse, jen sefkuchar to nazyval kartoffelauflauf.
Dal jsem karmu za povídání, ale ten recept se mi nějak nepozdává. Na těch bramborách by se neprojevil žádný náznak zapékání, prostě by to byly jen nudně uvařené brambory, byť dobře doplněné. Radši zůstanu u té české klasiky, která má Francii v názvu (Francouz by tomu možná nevěřil), ale brambory tam hrají zlatavo-červeno-nahnědlou barvou (já to mám radši bez vajíček).
Díky za přečtení. Proti gustu nic....koho by u nás napadlo zalít slaninu s cibulí vínem. České "francouzské" brambory prostě nejsou Tartiflette. Tak jako český guláš není Gulyás.
To je ale bezva blog!
Petře, něco podobného jako Reblochon teď prodává jeden řetězec, co má v názvu dvě..nn.
To je tedy síla! :-)) Mohlo by to s ním být dobré.
Díky za blog i recept!:-))
Já Ti děkuji za přečtení. A jak se ten sýr jmenuje? Já u nás Reblochon normálně neseženu.