Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
AR

Jak jsem četl v týdeníku Do rzeczy.pl byl tento film připravován řadu let odpůrci katolíků. Zprvu ti aktivisté nemohli delší dobu sehnat dobré a známější herce, ale dostali pak množství peněz od několika mecenášů, takže za bohatý plat se herci našli. Film jsem neviděl, nemohu posoudit. 8-o

0 0
možnosti
Foto

O tom jsem nečetl, ale měly být na film poskytnuty i nějaké peníze od státu. Některé Poláky naštvalo, že za peníze z jejich daní film vznikl.:-)

0 0
možnosti
Foto

Pohlavní zneužití dětí, dochází všude, kde dospělí přicházejí do styku s dětmi a odehrává se to i v rodinách. Církev je ovšem více na ráně a mnozí na ni mají doslova spadeno. Takže není se co divit. Kolik kněží bylo obviněno prohnáno tiskem a pak se nic nedokázalo. O tom se mlčí.

2 0
možnosti
Foto

Nejen pedofilie se téma tohoto filmu. Ale představitel církve tam říká něco v tom smyslu, že " všichni jsme jen hříšníci" :-)

1 0
možnosti
Foto

Amíci natočili Spotlight (Bostonský případ), taky jsem se divil, že sebrali odvahu.

1 0
možnosti
MV

jsem na ten film hodne zvedavej

0 0
možnosti
Foto

Kdby někdo natočil obdobný a pravdivý film o islámu, tak by měl co dělat, aby se dožil konce roku a ještě by se nevyhnul trestnímu stíhání za hanobení vyznání, ale o církvi se může.

7 0
možnosti
JK

Teď jste to trefil.R^

0 0
možnosti
BH

Feldkurát Katz se opravdu nemusel vymejšlet, ale pouze popsat skutečnost!!

2 0
možnosti
JL

Film jsem shlédl.R^

Polskou realitu dobře znám, někteří se tomu brání ale většina mlčí. Bylo by to na obšírnější diskuzi. Jedna vlaštovka sice jaro nedělá, ale ten film je snad začátkem ke společenské diskuzi. Dokud bude vládnout PiS, je každá diskuze bohužel nežádoucí.

5 0
možnosti
Foto

Je to tak jak píšeš. Zajímavé na celé věci je, že jestliže laikové zuří, mnozí kněží v tom filmu vidí impuls k očištění.

1 0
možnosti
MB

Mám rád provokativní a kotraverzní filmy. Nemám rád manipulaci, náboženství a církve.

Normálně by mě ten film enormně zajímal. Ale v současné době probíhá až hysterická kampaň proti církvi ..masová. A cítím, že ten film využívá téhle vlny.. A to mě odpuzuje.. že je to v rámci nějaké širší kampaně.. manipulace.. Prostě nerad se nechávám zneužívat zatahováním do nějakých kampaní. Takže v současné době mě takový film ani neláká.

6 0
možnosti
Foto

Já proti náboženství nic nemám. A některé směry jsou mi docela blízké. Ale ten film je celkově zajímavý.

0 0
možnosti
Foto

Karma.Díky za tip na zajímavý film.Ano,v Polsku se věci pomalu mění,v Gdansku šla j zemi socha kněze Jankovského,kterému byly na ruku symbolicky navlečeny chlapecké slipy....tento čin aktivistu nakonec podpořilo vedení města,socha bude odstraněna a náměstí na kterém stojí přejmenováno....

2 0
možnosti
Foto

Děkuji za přečtení a za příspěvek. R^

0 0
možnosti
  • Počet článků 256
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2430x
Mám rád švýcarské nože a kouzelníky přicházející s jitrem...

omelkapet@seznam.cz

Seznam rubrik