Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Jen technickou poznámku: někdy se neznámé fotky dají vygooglit na (images.google.com). Tam je ve vyhledávacím políčku napravo ikonka foťáku a ta vám umožní uploadovat nějaký snímek. No a strejda Google ho potom vyhledá (opět kliknout na "Images"). Třeba ten poslední se objevil (mimo jiné) tady:

http://www.theatlantic.com/photo/2012/02/the-civil-war-part-3-the-stereographs/100243/

Samozřejmě ne vždy se dostanete k autorovi, ale občas ho někdo uvede...

2 0
možnosti
Foto

Zajímavej článek a připomenutí data ... možná ještě něčeho, že - Petře;-)R^

Popravdě moc nechápu diskuzi - ale tuším, že Petr přidal Karle ;-)asi po tvém upozornění, kdo byl autorem většiny fotek - mně by úplně stačilo ono původní konstatování, že se jedná o dobové fotky ... tím je řečeno to podstatné, nebo ne? ... nebyl bych zas až takovej puntičkář - jako neadekvátní se jeví spíše tvá reakce Karle, alespoň já to tak vnímám.

1 0
možnosti
Foto

Ale houby...naprosto ty fotky degradoval...viz ukázka toho, co zajímalo Radku...nasázel bez ladu a skladu pelmel něčeho, o čem si nezjistil ani základní info a to je velmi smutné jak pro samotný dokumentární materiál, tak pro autory těch fotek...

1 0
možnosti
Foto

Petře, přeju Ti hezký a ničím nezkažený den... k Tvému fotoblogu se vracím, jsem ráda, že vzniknul... věci se stanou, nejsi tu bůhvíjak dlouho...a je fajn, když se i ,,spravedlnost,, pohybuje poněkud nad věcí.

Jsou tam samozřejmě dojemné a trýznivé fotky... ale docela pořád se vracím k tomu portrétu mladého kluka v okovech opřeného... má pohled, před kterým neuhneš..smutně. krásné foto... třeba se dohledá, kdo to udělal... Výpovědní hodnota blogu o lidském utrpení , když zvítězí válka ve jménu nějaké vlastní spravedlnosti, má v dnešní době velký význam.

hezký týden:-)

1 0
možnosti
Foto

Dohledat informace není žádný problém pro někoho, kdo chce poskytnout poctivý dokumentární plnohodnotný blog a nejen něco halabala převzít ...

http://pixtale.net/2012/02/the-civil-war-part-2-the-people/

foto č. 45

Conspirator Lewis Powell (Payne), in a sweater, seated and manacled in the Washington Navy Yard, Washington D.C. in April of 1865. Powell attempted unsuccessfully to assassinate United States Secretary of State William H. Seward in his home on April 14, 1865. he was soon caught, and became one of four people hanged for the Lincoln assassination conspiracy. (Alexander Gardner/LOC) #

1 0
možnosti
JZ

Nádhera a zasloužená karma. :-)R^

1 0
možnosti
Foto

P60e59t28r 60O80m12e47l48k59a

11. 4. 2016 11:45

Děkuji mocR^ Vzhledem k níže uvedeným diskusním příspěvkům pana Boháčka jsem uvažoval o stažení svého blogu, ale myslím si, že ještě pár lidem udělám radost. A to i za cenu částečného porušení kodexu blogera. Hezký den,

1 0
možnosti
Foto

Bloger nesmí uveřejnit pod vlastním jménem cizí text nebo jeho část. To platí i pro texty, jejichž autor není znám - například ty, které dostal e-mailem.

Cizí text lze v článku použít pouze v rámci citace v souladu s autorským zákonem, tedy zejména tehdy, pokud souvisí s obsahem článku, netvoří-li však větší část textu tohoto článku. Přitom je nezbytné uvést zdroj textu a jeho autora, je-li znám. Není možné přetisknout například prohlášení či jiné sdělení někoho jiného (osoby, hnutí, politické strany apod.) jako hlavní či dokonce jediný obsah článku.

Bloger je povinen uvádět zdroje svých informací, zejména pokud jimi jsou jiná média.

Pokud je zdrojem informace internetové médium, součástí citace zdroje by měl být i internetový odkaz na článek, z něhož bloger čerpal. Odkaz na hlavní stránku média je přípustný, pokud není možno odkázat přímo na konkrétní článek. Odkaz na ostatní média by však určitě neměl být v perexu.

Bloger nesmí používat ve svých textech obrázky z jiných internetových stránek, pokud mu držitel autorských práv neudělil souhlas na jejich použití (ať už osobně nebo v pravidlech stanovujících podmínky přebírání jeho děl). Ve všech případech je bloger povinen uvést zdroj, odkud obrázek pochází.

Zdroj:http://info.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=30939

0 0
možnosti
Foto

Nebylo by asi do věci v blogu uvést, že mnoho fotek z blogu vytvořil Mathew Brady a další fotografové :)

http://www.civilwarphotos.net

http://www.civilwar.org/education/history/biographies/mathew-brady.html?

1 0
možnosti
Foto

P33e68t21r 28O42m48e11l86k68a

10. 4. 2016 19:24

Děkuji, že jste to uvedl za mne.

0 0
možnosti
Foto

P59e61t41r 58O58m25e72l79k52a

10. 4. 2016 10:00

díky, ale já si to nemyslím...:-)

1 0
možnosti
Foto

okamžitě se se mnou přestaň hádat !;-D;-D;-D

0 0
možnosti
Foto

jsi nejlepší nováček na blogu, nemůžu si pomoct.R^

0 0
možnosti
VC

Velmi poučné, ta nenávist k bližnímu.

1 0
možnosti
MP

Spíše mi to připadá, že si pánové chtěli dokázat svou mužnost. Že to nebyl nejlepší způsob, jim došlo až s následky ( operace bez narkózy, doživotní invalidita, rodiny bez živitele ).

0 0
možnosti
MP

R^ Pro mě nejzajímavější sobotní blog. Akorát jste snad mohl naznačit, odkud jste fotky přebíral.

3 0
možnosti
Foto

Děkuji. Bohužel neznám zdroj, poskytl mi je, pro zajímavost, kamarád.

0 0
možnosti
  • Počet článků 256
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2277x
Mám rád švýcarské nože a kouzelníky přicházející s jitrem...

omelkapet@seznam.cz

Seznam rubrik