Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Kolik Vám to hodilo, autore?

2 0
možnosti

Lide casto ziji ve falesne predstave, ze pritomnost je vecna. Jenze tak to neni, vse se dramaticky meni rychleji nez si dokazete predstavit. Dnesni cesky stat se svymi 20 lety stari dostal na hranici zivotnosti obdobnych statiku. Zivotnost privatnich firem byva jeste mensi. Kapitalove investice jsou dobra vec. Ale dlouhodobou nezrusitelnou investici do privatni firmy na desetileti muze  udelat jen hodne nezodpovedny clovek. A to uz vubec nezminuji, ze za 30 - 40 let budou zcela jine zakony, jiny politicky a financni system.

3 0
možnosti

II. pilíř, jakožto i jakékoli jiné dlouhodobé spoření v soukromých fondech, je spolehlivým způsobem, jak si nechat své peníze znehodnotit inflací.

2 0
možnosti
Foto

;-D! Vážený Honzo.Je naprosto jisté, že žádný státní produkt nemá výnosy vyšší než inflace. Pokud se mnou chcete polemizovat, tak si ty státní produkty vypište a podívejte se na to.

1 0
možnosti

Vida, záporné IQ existuje. Skutečná exotika! Pro autora mám je jediné : "HAHAHAHAHAHAHAHA" ;-D;-D;-D;-D

5 0
možnosti

Jen vstupte, vstupte, ovšem nezapomeňte se pak podívat na podrážky, do čeho jste vstoupil. Komu není rady, tomu není vzájemné hospodářské pomoci.;-D

5 0
možnosti
  • Počet článků 76
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1680x
Obyčejný chlápek na počátku krize středního věku s občas trošku vyhraněnými názory, které si ale rád nechá kritizovat.

Seznam rubrik