Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

studánka

10. 9. 2009 8:23
Utrpení

Po mnohaletých zkušenostech mohu konstatovat jediné. Po předvolebním utrpení, jak je psáno v nadpisu nastane utrpení povolební, které ovšem obvykle trvá mnohem déle. Je zajímavé, jak se všechny politické strany vyhýbají (záměrně?) jedinému tématu a jedinému problému, který by mohl povolební tanečky a nutné koaliční zrady na všech voličích (volících voličích) jednou provždy vyřešit. Tento problém zní : Zavedení přísně většinového volebního systému a zákona o všeobecném referendu k zásadní otázkám celostátního významu. Tyto body neobsahuje žádný program žádné politické strany. Proč asi?  Protože jeho zavedením by strany ztratily svou ničím neomezenou moc nad občany této země. Jak je vidět na volební účasti při posledních volbách do krajů, občané to již pochopili. Ten, kdo to nepochopil, jsou pouze politické strany, bojující o voliče pouze nesmyslnými a nesplnitelnými sliby. Politické strany bez výjimky.

0 0
možnosti
RK

romualda

10. 9. 2009 3:25
Pravice

No co chcete od pravice, když Topolánek jednou řekl: "Pokud budeme lidem před volbami otevřeně říkat, co máme v plánu, nikdy ve volbách nevyhrajeme"

Máte pravdu, už aby byly volby za námi, zas se dočkáme neplnění slibů a při ukázání volebního letáku nám představitel ODS opět řekne "neukazujte mi tu nesmyslné letáčky" a od Topolánka se dovíme, že vlastnímu programu stejně nikdy nevěřil a proto ho plnit nejde.

0 0
možnosti
  • Počet článků 76
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1662x
Obyčejný chlápek na počátku krize středního věku s občas trošku vyhraněnými názory, které si ale rád nechá kritizovat.

Seznam rubrik