Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Mi se ten článek líbí, docela trefně popsal situaci i s vtipnými glosami. Do pana Karla bych nekopal, to by mě nenapadlo, ale jsem rád, že šlechta zůstala mimo. To je s masarykovskou tradicí v naprostém souladu. Zeman to zvládne mnohem lépe, než jeho dva předchůdci. Ti byli opravdu slabí a pro občana celkem k ničemu. Až by si mohl myslet, že ta funkce je čistě formální.

4 2
možnosti

Tak ti lidé okolo pana Zemana mi vadí daleko méně než lidé za Karlem8-o Nevím co vám udělal Šlouf, Zavadil a ostatní. Co, ale udělali lidé ze strany TOP09, vidím okolo sebe a hlavně to sleduji v mé peněžence;-O

A tu krizi ve společnosti, ve kterém se nachází nechtěně většina lidí, taky nezpůsobil M. Zeman s lidmi za svými zádyRv

5 4
možnosti

On totiž slavný tým pana Karla nenápadně zatajil jeho účast na těch šílenostech vládní squadry, jejíž důsledky pociťují milióny občanů. Nemluvím o těch šašcích pravdoláskařských. Ti jsou mimo realitu samozřejmě.

4 3
možnosti

Kritický, ale dobrý.

Karma.R^

3 2
možnosti

P44e31t72r 92S12k17á83c79e22l

26. 1. 2013 23:12

Taky dám karmu. K tomu povzdechu - "dopadlo to jako vždycky". Ano, zatím se volí negativně. Aby místo nezískal on, dáme hlas jemu. Navíc nás k tomu nutí pravidla, tedy dvoukolová volba. 2,5 milionů voličů (menšina) rozhodla pro 6 milionů (většina), že si musí vybrat ze dvou kandidátů, které vůbec nevolili, víte? Je to ještě demokracie?R^

1 0
možnosti

A Vy si teď jako myslíte, že se odedneška Zeman přestane bavit se Šloufem, Palsem a spol.......... ? ;-D

5 0
možnosti

Václav Klaus - politický odpůrce Zemana;-D  Jj. To si velmi dobře pamatuji. Jednou já budu šéfovat vládě a ty parlamentu a příště si to vyměníme. Nebudeme si házet klacky pod nohy, výhodných trafik pro všechny poslance ODS a ČSSD je dost, tak o nic nejde:-)

7 5
možnosti

P88a53v64e63l 87B45a64c53í22k

26. 1. 2013 22:24

Miloš byl také můj favorit a myslím, že bude jistě znamenat velkou změnu, kterou od přikyvovače vládě Karla očekávat nešlo.

10 7
možnosti
  • Počet článků 76
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1680x
Obyčejný chlápek na počátku krize středního věku s občas trošku vyhraněnými názory, které si ale rád nechá kritizovat.

Seznam rubrik