Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
J

jirkan01

11. 5. 2009 22:59
Pana Paroubka je mi líto.

Musí být smutné žít s pocitem, že mě vážně berou maximálně absolventi devítileté školy. Jen se divím tý jeho holce. Vypadá líp, než myslí.

0 0
možnosti
K

KARATEL

11. 5. 2009 11:27
trochu objektivnosti

Važený pane Davide Olszynsky,

 to co jste tady popsal je promiňte mi jistý úkaz  Vašeho nepochopení politických principú. Je vidět, že Váš pohled na politiku ČSSD a obzvláště na předsedu ČSSD J.Paroubka je  veden Vaší zaslepenosti a ve své pdstatě jste jeden z těch lidí co maji jako svuj program závist, a tuto zavist chcete předávat Vám podobným.

Je mi Vás líto, ale zarověň Vám chci dopřád právo na Váš názor. To, že vše negujete a nic neříkáte hlubšího, tak je jasné za koho kopete. Ono jsou tací občané, co zloužej pravici a ani to osobě nevědí.

To co dokázala udělat vláda M.Topolánka, a obzvlaště  pan Langer, který vedl MV. Tak za takové  vládnutí by si zasloužil, trestní stíháni pro zneužití pravomoci veřejního činitele. Jistě, nám to budoucnost všechno v určitém čase ukáže .R^ Příjde potom někdo velice rozumný a dokáže, že vláda M.Topolánka toho natropila dost!Co nám uškodilo.

0 0
možnosti
S

siviez

11. 5. 2009 18:58
Re: trochu objektivnosti

No mezi námi kazateli..von by takovej sobotka když byl u koryta v tom případě měl jít bručet tak na 10 let za to co prováděl.Buďte fér na obě strany kazateli.Nemluvě o ratlíkovi a dalších talentech oranžád.

0 0
možnosti
E

editi

11. 5. 2009 8:16
Vemínko s uhříkama

na nosánku nám popsalo, jak bez fota Jiříka Paroubka ani neusne.;-D;-D;-D;-D;-D;-D

0 0
možnosti
T

tomy85

11. 5. 2009 8:37
Re: Vemínko s uhříkama

No ono o "uhříky" zas tolik nejde, psát to sem může jenom ten, kdo nemá jiný argumenty. Takže ty jseš pěkný vemínko a chudák! Je to napsaný dobře a je to tak, i když to ty, který se nechaj oblbnout slibama, jak dostanou všichni přidáno a snížený daně, nechápou a nepochopí; protože jim stačí nabulíkovat tyhle lži a nezajímá je, co bude dál....

0 0
možnosti
MC

sualk

11. 5. 2009 8:13
Vždyť Vy nejste obyčejným chlápkem,

jak uvádíte ve svém blogu. Jste člověk myslící, vnímavý a vůbec nepochybuji, že srdce máte na pravém místě. Dnes jste mi udělal radost. Jsem opravdu rád, že existují lidé, jako jste Vy a poukazují na buranské jednání strany ČSSD, což je vlastně těžištěm jejího celého programu. Pište více, ať si občané konečně uvědomí, že hlas vložený do urny pro toto seskupení vkládá pouze ten co vědomě dává souhlas ke svému označení ." Jsem parazitní vyžírka národa ". Velká karma.R^

0 0
možnosti
MC

sualk

11. 5. 2009 7:51
Vždyť Vy nejste obyčejným chlápkem

0 0
možnosti
H

hnupobijce

11. 5. 2009 2:55
Pan

Paroubek je slusny clovek.Staci si precist on line rozhovor s nim a poznate kdo se chova jako prase - tzv.pravicovi volici.

0 0
možnosti
H

hnupobijce

11. 5. 2009 2:57
Re: Pan

Bez ohledu na to ze jeho navrhy na zvyseni socialnich transferu v dobe krize mi prijdou nesmyslne.

0 0
možnosti
VM

Dluhy se neplatí

11. 5. 2009 0:53
J.P. zjistil, že líných a neschopných a proto chudých,

závistivých, vulgárních a zlých je v ČR více než pracovitých a schopných, které je možné přehlasovat a následně okrást jednak přímo na daních, ze kterých KSČSSD poté, co uspokojí sebe, něco rozdá svým voličům, tak nepřímo, že zadluží všechny s tím, že (jak drze lživě  prohlásil J.P "Dluhy se neplatí"), dluhy zase zaplatí ti, co platí daně, tedy převážně nevoliči KSČSSD.

0 0
možnosti
MH

1255

10. 5. 2009 23:06
Z J.P. je na zvracení.

To není politika, ale fankluby jednotlivých politiků. Proč ale tohle máme snášet. Národ není kultivován, ale naopak veden k tomu nejnižšímu, co v lidech je. To je program sociální demokracie. Nepřemýšlejte, ale dejte mi hlas. Jako za komunistů.

0 0
možnosti
S

slavex

10. 5. 2009 22:19
nevím ......................... ! ! !

"Nevím" sice který z poolitiků je zde prezentován ale podle indicií by na něj sedl jako ušitý název : "zákeřné populistické prase" ! ! ! Rv:-©Rv;-(Rv

0 0
možnosti
  • Počet článků 76
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1662x
Obyčejný chlápek na počátku krize středního věku s občas trošku vyhraněnými názory, které si ale rád nechá kritizovat.

Seznam rubrik