Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

BoboHml

18. 7. 2009 11:22
To bylo i ve zprávách

bylo to jednomu klientovi po nákupu cigaret

0 0
možnosti

hisaak

18. 7. 2009 11:25
Re: To bylo i ve zprávách

Na CNN je citace z oficialniho vyjadreni Visy a tam se rika, ze se to tykalo temer 13 tisic transakci. Bud jde o jiny pripad, nebo to ve zpravach trosku priohli. :-)

0 0
možnosti

petrph

18. 7. 2009 7:33
zajímavé

Já jsem tuhle zprávu na českých webech zachytil, a dokonce možná na idnes, ale nechci se hádat. Z té původní zprávvy vyplývalo, že tuhle obludnou částku naučtoval snad do systému prodejce při placení kartou (doufejme že taky vlivem nějaké SW chyby). Ta pointa je někde jinde - už i u nás je nutná identifikace vkladatele při vkladu na účet nad 100 000,nutnost hlásit pozdezřelé převody ..

Údajně z důvodu boje proti terorismu, praní špinavých peněz, krádeží kreditnch karet, atd- a stejná pravidla platí ve všech západních státech. Toto všechno, jak nás ujištují draze placení bezpečnostní konzultanti z draze placených bezpečnostních společností je zajištěno automaticky, samozřejmě ještě v dnešní době se zvýšenou citlivostí kvůli kolísajícím finančním trhům, sledováním finančních stavů bank,sledování množství hotovosti, vyvádění peněz z krachujících bank..

A , nyní - informace o převodu takové sumy probublala celým systémem až do banky klienta, a jediné varovné hlášení , na které se systé

0 0
možnosti

petrph

18. 7. 2009 7:38
Re: zajímavé

, a jediné varovné hlášení , na které se systém zmohl je překročení úvěrového limitu. Což svědčí o něčem hodně špatném, a nedá se vymluvit na nějakou trapnou SW chybu...

Ostatně jaké překročení úvěrového limitu, chce snad tvrdit VISa, že tu částku vyplatila???? takže maximálně, odmítnutí platby...Za což je 15dolarů dost..

0 0
možnosti

vasekpasek

17. 7. 2009 22:56
...

Slušná částka:) Nechtěl bych... I když na druhou stranu, takový dluh je stejně nezaplatitelný, takže je vcelku jedno, kolikamístné to číslo vlastně je.

0 0
možnosti
  • Počet článků 76
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1680x
Obyčejný chlápek na počátku krize středního věku s občas trošku vyhraněnými názory, které si ale rád nechá kritizovat.

Seznam rubrik