Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PK

Bohužel máte pravdu. Pro mě za mě ať si ČSSD vyvemení celé vedení. Jen je smutný obrázek, když aktuálně nejsilnější strana v parlamentu nemá lepšího ekonomického experta. Jak to potom má vypadat s těmi, co mají v ČSSD ekonomickou problematiku "jen" na starosti a nejsou experty.

0 0
možnosti
Foto

Ale nejsou jen v ČSSD. Souhlasím s Vaším výběrem, také se čím dál více orientuji na ODS jako jedinou možnost, nicméně géniové, kteří preferují přerozdělování státních i evropských peněz formou různých dotací a neziskovek před zodpovědností za svůj příjem bez dotací jsou překvapivě hojně zastoupeni třeba v "pravicové" TOP 09.

O "hnutí" ANO snad netřeba ani hovořit...

0 0
možnosti
Foto

Naprosto přesné - podepisuji a souhlasím. A k tomu krátké a vtipné. Takže karma.

2 0
možnosti
MB

Opravdu, nepřeháním ! V životě jsem ještě neviděl levičáka, který by založil svou firmu, (ryzí - bez dotací a napojenou na veřejný rozpočet). V této by zároveň podporoval odbory a hlavně dal svým lidem to, o čem stále žvaní ! Bonusy, mzdy, dovolenou navíc a iniciativně by se progresivně tedy zdanil ! Jako vrchol svého snažení by pak došel ke KSČ i "m", s nabídkou, aby jej znárodnili ... Dočkáme se ?

6 0
možnosti
Foto

Tak teď se můžou levičáci ukázat. R^.

1 0
možnosti
ZB

A Vy nejste vemeno experte?To,že někdo pracuje ve státních uřadech ještě neznamená,že neplatí dan z příjmu a nepřizpívá do státní pokladny.Platí ji i politici na všech urovních...

0 8
možnosti
HV

Ale děte... Přispívat do státního rozpočtu státním úředníkem bych přirovnal k situaci, kdy si s kýblu vody naberete půllitr, trochu se napijete a zbytek nalejete zpět do kýblu. Takže ano, vodu jste přilil, ale v kýblu nepřibyla...

7 0
možnosti
PK

Jen doplňují stávající oranžová vemena ...

0 0
možnosti
PL

A kde se brala rudá vemena za totality? A kde se brala modrá vemena a fialová vemena a černá vemena a žlutá vemena a vůbec vemena všech barev?

A není to náhodou tak, že agilních vemen je obecně mnoho a barvu, a tu si vybírají podle aktuálního stavu nekonečného politického zápasu?

0 0
možnosti
JS

Jedno je pravda. Tyto a jim podobní experti nemají ani šajnu o tom jak žije a musí se uživit dolní část národa který na ně pracuje rukamaRv

2 0
možnosti
FD

Přesně tam, kde se berou vemena z ODS. Roději se.

1 0
možnosti
ZH

Tak, správně hoši, po nás potopa. Kdo sníží daně ten je náš.;-D Největší a jediná pravicová myšlenka!!

0 1
možnosti
  • Počet článků 76
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1680x
Obyčejný chlápek na počátku krize středního věku s občas trošku vyhraněnými názory, které si ale rád nechá kritizovat.

Seznam rubrik