Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JC

VELMI dobře napsáno.

K tomu prostě nemám co dodat.

R^

0 0
možnosti
MC

KarmaR^ Už, aby uchopila opratě skutečná pravice, nebo skončíme na bruselském mraveništi. Velmi dobře to říká František Matějka. Cituji: "Buďte hodně ostražití, až zase uslyšíte, že nás nějaké nové opatření přiblíží či dokonce zařadí mezi tak zvaně vyspělé státy v Evropě západně od nás. V mnoha ohledech jsme na tom totiž podstatně líp, než zbytek EU. Přiblížení se k nim či dokonce zařazení se po jejich boku neznamená nic jiného, než že jejich vlastní letité problémy přerozdělí k nám, a že na tom budeme hůř, než jsme." 

Život je napravo a ví to naprosto dobře i levičáci, kteří pod záminkou falešného altruismu užívají cizí hodnoty. Je to výsměch přirozenosti na válečné stezce smrti.

3 0
možnosti
Foto

Trafika jako hrom. Velice slušně placená funkce se všemi požitky a výhodami. Bez jakéhokoliv výsledku. Kdyby se neangažoval jeho táta v 90.letech, tak by ho vůbec nikdo neznal. Něco jako Marek Benda, ovšem ten je "pouze" řadový poslanec . . . A řada dalších - jen nejsou tak známí. Těch státních agentur, spolků, hnutí kdovíčeho. Promrhané miliardy. A na druhé straně se vláda hádá, zda přidají důchodcům stovku nebo dvě. Neskutečný bordel .... !!

4 0
možnosti
KC

Ministerstvo zbytečných věcí, ovšem chce ho Brusel, tak ho musíme trpět.

1 0
možnosti
JF

Toto není výmysl Bruselu, ale trafika pro Dienstbiera.

5 0
možnosti
  • Počet článků 76
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1680x
Obyčejný chlápek na počátku krize středního věku s občas trošku vyhraněnými názory, které si ale rád nechá kritizovat.

Seznam rubrik