Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
K

kenev

5. 8. 2009 9:11
Co bylo,bylo.

Co by mohlo být? Kdyby nám rumunští  drazí evropští spoluobčané sdělili, kam pochovají prince. Český člověk by si mohl přijtít na své. ;-DR^

0 0
možnosti
BS

banned star

5. 8. 2009 3:29
A co nám tato kauza řekla o svobodě slova v ČR

Máme svobodu za to všechno ze svých daní platit a držet ústa, neboť diskuse nejsou povolené a kdo vyjádří názor odlišný od cenzorova, i když nepoužije žádné vulgární ani rasistické výrazy, bude umlčen.

0 0
možnosti
PH

kostej_

4. 8. 2009 22:22
me by jeste zajimalo

ty slepice si dovezli s sebou nebo ulovili v lese?

0 0
možnosti
TB

Constantine2

5. 8. 2009 0:32
Re: me by jeste zajimalo

Ty koupili v Kauflandu a rozmraziliR^

0 0
možnosti
DK

dakram1

4. 8. 2009 22:15
Nejsme xenofobní?

Hm...snažím se vidět za vším člověka, ale ctím i rozdíly jiných....

http://cs.wikipedia.org/wiki/Xenofobie

Mám úctu k životu a smrti, ale ruku na srdce...jistě se nechovali k obrazu našemu...ale ve své podstatě byli sevřená komunita...A přemýšlím, proč nám nevadí různá technopárty a řvoucí fanoučci, kteří nemají se sportem nic společného...a přitom u takových akcí je spousta politicistů, kteří jsou placeni z našich daní, jsou ničeny vlaky, rušeno celé okolí a majetek měst...Asi to zazlívám novinářům, protože všechny ty články, záběry byly laciným materiálem. Asi bychom si měli zamést před vlastním prahem, protože i já jsem třeba pro Egypt exot....a myslet si, že jsem něco víc? To by asi pramenilo jen z mé hlouposti...pěkný večerV

0 0
možnosti
RP

hisaak

4. 8. 2009 22:21
Re: Nejsme xenofobní?

Diky za nazor i odkaz. Ale abych vas uklidnil ... Mne vadi i technoparty, i fotbalove zapasy, a jakekoliv akce, kde nekdo otravuje nevinne lidi a je treba vydavat verejne penize, aby byl poradek a klid. Stejnetak mi vadi lidi, kteri sice mluvi o volnosti a svobode a o tom, jak od nikoho nic nechteji a staci jim jen maly prostor k jejich zivotu, ale kdyz je treba, tak nevahaji natahovat ruku a skemrat o pomoc i s takovou blbosti jako je par korun na prevoz mrtveho.

0 0
možnosti
Z

Zapata

4. 8. 2009 22:06
No nevím,

některé naše bílé krajany je lepší v cizině nepotkat aby se za ně člověk nemusel stydět. O chování doma ani nemluvě. Okrádání taxikáři, jenom člověk vyleze z letiště, "ochotný" personál v restauracích, "cikánská" úroveň ubytování, "ohleduplní" řidiči na silnicích, smetí vyhozené po škarpách o nepořádku kde se člověk podívá ani nemluvě. Co po tom chcete po cikánech?

0 0
možnosti
RP

hisaak

4. 8. 2009 22:22
Re: No nevím,

Taky pravda. Jesteze nasi taxikari nejezdi na dovolene hromadne. :-)

0 0
možnosti
RM

Qíteček

4. 8. 2009 21:37
Jo jo.

Hezky shrnuto, karma.

0 0
možnosti
JM3

Josefína Mutzenbacher 3rd

4. 8. 2009 21:35
Mě tato kauza řekla to,

že cikáni jsou poddruh (subspecie) taxonu Homo erectus. K druhu Homo s. sapiens mají zhruba tak daleko jako šimpanz bonobo Pan paniscus, ke kterému mají, a to zcela prokazatelně, vývojově blíž.

0 0
možnosti
  • Počet článků 76
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1662x
Obyčejný chlápek na počátku krize středního věku s občas trošku vyhraněnými názory, které si ale rád nechá kritizovat.

Seznam rubrik