Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Trvalo me asi 5 vterin, nez jsem na internetu ten "trezorovy film" nasel. V plnem zneni a zcela zadarmo. Z vic ta komunisticka casuska nestoji a proto ho v kinech neuvidime. 

Lide nebudou platit za to, aby se mohli pozvracet.Rv

Jen tak mimochodem - odkdy je komunisticky fizl nebo darebak kteremu komunisti sverili pistoli "nevinna obet" ?   8-o

4 1
možnosti
Foto

Zajímavé, že u muslimů nám podřezávání spoutaných zajatců vadí, ale bratry Mašíny za to samé vyznamenáváme.

Potom nechápu, proč proti radikálním muslimům bojujeme, když si vzali příklad z našich "hrdinných" bratrů Mašínů.

Jako bývalého studenta komunistické vojenské školy měli bratři Mašínové podříznout Mirka Topolánka.

Pro autora karma R^

4 4
možnosti
VS

Tím autorem myslíte Olšera, nebo ty, z jejichž článku poskládal ten svůj?

2 0
možnosti
VP

tak když VY jste mohli dávat soudruhu vyznamenání kdejakému vrahovi a lumpovi ...

3 2
možnosti

J97a35n 14Š53u70r16c

18. 7. 2015 22:27

pane Václavku, beru zpět minus. Má být plus. Díky

2 0
možnosti
JP

Když se kácí les, létají třísky, pokud ho někdo úmyslně nezapálil

    Ti, kdo si myslí. že utečou před trestem, pokud něco i z neznalosti spáchali, mýlí se. Ony totiž "padesátá léta" nejsou tak jednoduše převeditelná do ideologického rámce. Pražské náměstí, tehdá : "Wenzelpatz" bylo plné hajlujících davů. Mnozí tehdy nadšeně vítali německou brannou moc. Jako by dnes ty usvědčující fotky nebyly k dispozici! Divím se, že Amíci nám v samém závěru války nepobořili víc objektů, než dokázali. Kdo se má dívat na ty zástupy hajlujících individuí? Kdyby kápli božskou, že nálety na civilní cíle byly vedeny proti těm, kteří masově podporovali německé okupanty a udávali na gestapu, udělali by líp. Takto se nám zásahy na udavače rozlily do tvrzení, že za  likvidaci fašismu nemůžeme, že jsme se stali pouhou  obětí. Téměř všichni proněmečtí "hrdinové", kteří začali pět píseň o míru, byli mávnutím kouzelného proutku obětí ruské invaze. (nikoliv osvobození). Ani bych jí invazí nenazval, spíše šlo o nezbytnost  spjatou s ukončením války. Vinu tisíců udavačů jsme převedli na SSSR. Je lidským, neospravedltelným neštěstím, že celá řada odsouzených obětí za to nemohla. Ale nedělejme si iluze, protože vždy za vinu přichází trest. Pokud jsme měli naději, že nás čeká za "Velkou louží" prosperita a měli co říct i do éteru "Svobodné Evropy", byl vývoj směrem k Západu naprosto opodstatnělý. Ale co s brarry Mašíny a dalšími, kdo reagovali nepřeměřeně na poválečné dělení světa? Porcování medvěda na Jaltě vyšlo v náš neprospěch. Byli jsme přiděleni do sféry ruského vlivu. Dnes se můžeme ptát, zda-li naše úmysly vyšly podle našich představ. Jak kdo, jak kdy, na to odpoví podle momentální nálady. Ale,... že by Bůh odpouštěl zvěrstva? Za ty zvěrstva jsme si "odseděli " 41 let v SSSR bloku.. Pokud budeme "fandit" nsprávné straně současného konfliktu, dostaneme znovu trest natvrdo. Nedělejme si iluze, že se nám trest vyhne: Ten přijde vždy, tak jako v celých zdokumentovaných dějinách lidstva.

1 1
možnosti
VS

Když už se chlubíte tím, že bezpečně ovládáte český jazyk a napomináte ostatní, asi byste měl vědět, že jsou "ta zvěrstva" a ne "ty zvěrstva". Většinou na podobné chyby neupozorňuji, ale vy jste si o to vyloženě řekl.

2 0
možnosti
KV

Pane autore, že se nestydíte.......ostatní už vám to napsali, proto se nebudu rozepisovat.

4 2
možnosti
MN

Neni to tak dávno, co lidé s "nepohodlnými názory" hnili v lágrech. Dneska někdo natočí film a napíše knihu - film může každý shlédnout, knihu koupit v knihkupectví, autorovi nikdo nezkřiví ani vlásek... 

A vy napíšete ubrečený článek, jak už zase nemáme svobodu a jak jsou nepohodlné názory cenzurovány. Dejte si facku. Rv

7 4
možnosti
PT

Bože to jsou problémy po 70 ti letech s nějakým mrtvým esenbákem - ozbrojeným slouhou teroristického režimu a pokladníkem se stranickou legitimací v kapse který hrdinsky padnul při ochraně výplat. Mašíni, potomci hrdiny protinacistického odboje Mašína byli na rozdíl od bolševiků co si na ně dnes dovolí zvracet také  hrdinové, nad kterými se vznášela bolševická šibenice, tedy nemohli postupovat dle rad dnešních zastydlých bolševiků, ti  se můžou vyprdnout na nějaký opožděný český metál, svůj život čestného muže prožili v zahraničí. 

Podivné že nějací 2 mrtví jsou dle bolševika zřejmě daleko hroznější než masové zločiny bolševických vrahů, popravy hrdinů protinacistického odboje, zničení statisíců lidských existencí.

9 9
možnosti
Foto

Má to háček, na počátku bylo jejich odmítnutí přijmout je na vojenskou školu. Tedy těžko se nad nimi houpala šibenice, prosil bych přesné datum a proč.

¨Který hrdina protinacistického odboje byl popraven, navíc pak za své hrdinství v protinacistickém odboji.

1 3
možnosti
PU

P24e11t96r 31U93h86e10r

18. 7. 2015 9:07

Čekám, kdy se tu zjeví mistr petřík, aby diskusi okořenil svými příspěvky...

7 1
možnosti
MK

Musí nejdříve probrat s Dostálkem strategii. :) Hned jak se vyspí

5 0
možnosti
JV

Doufam ,ze nezvoli prezidentem cloveka typu Olser.Ten dnesni je uz k nevydrzeni.

4 2
možnosti
PU

P22e55t72r 67U21h38e93r

18. 7. 2015 9:01

máme něco podobného, Zemana...

4 1
možnosti
Foto

Již dávno, v době kdy po ISIL nebylo ani vidu, ani slechu, se bratři Mašínové rozhodli bojovat stejným způsobem a stejnými metodami. Neměli sice kalašnikovy a pick-up s kulometem, ale dosáhli podobných výsledků. Dnes za to sklízí obdiv intelektuální smetánky pražské kavárny a medaili Mirka Topolánka. Dobře že to připomínáte, karma R^

11 9
možnosti
MK

Opravdu Macku? Já jen, že způsoby dnes používané IS používali komunisté a to hned po válce.

5 4
možnosti
  • Počet článků 3045
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2467x
důchodce