Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
VK

Pan Bartuška  by měl být za takové nepřijatelné výroky odvolán , protože takové výroky jsou v slušné společnosti nepřijatelné .  Od diplomata už vůbec , ale k tomu se pan Zaorálek neodhodlá . Vidím to na třísté padesáté sedmé  vážné varování .

2 0
možnosti
JK

Jste odporný člověk... jeden se opravdu diví, jak se dají poměrně jasně formulované věty převrátit. Máte to zapotřebí... proč to děláte? Nejde o Bartušku, nebo kohokoliv jiného, jde přeci o žebříček hodnot. Sám moc dobře víte, že ta slova byla myšlena jinak a přesto je použijete včetně zrůdných a nelegálně převzatých fotografií. Měl by jste se stydět a ne psát.Rv

4 7
možnosti

J72a60n 51Š13u64r35c

28. 4. 2015 8:41

Omluva u p. Konráda má být mínus.

0 1
možnosti
MH

Když tady vidím prskat ty profláklé pochybné existence, musím konstatovat, že to pan Olšer dělá dobře. :-)R^

4 7
možnosti
KV

K69a98r21e50l 65V29o46v77e58s

27. 4. 2015 19:57

Bartuska je pravdolaskarsky parazit !

4 4
možnosti
VH

Slova Bartušky jsou skandální a měl by být z funkce odvolán. Dokud se ani jedna strana na Ukrajině nebude chovat jako v právním státě, neměla by je ČR podporovat. Právní stát předpokládá, že zločin je řádně vyšetřován, pokud se najde konkretní viník, pak je potrestán. Mám za určitých okolností jisté pochopení pro přešlapy, viz chování ke Sudetským Němcům po válce, ale čeho je moc, toho je příliš.

8 5
možnosti
Foto

J24i39r35i 18B30i53l89i46n53a

27. 4. 2015 18:21

Vy jste me teda dobrak, pana Hlavaty. Ze se nekdo mstil po valce chapete, ale ze se nekdo za valky brani proti agresorovi je pro vas "prilis" ?

8 6
možnosti
Foto

J24i72r54i 50B32i43l72i86n87a

27. 4. 2015 17:49

Kdyz pomineme Olserovu obvyklou zaplavu komunisticke nenavisti a lzi (treba tu o pouziti chloroformu), zbudou nam samotne udalosti v Odese.

Nekolik autobusu dobre vycvicenych Putinovych goril se tam pokusilo vyprovokovat ukrajinske fotbalove fanousky. A protoze pouzili i strelnych zbrani a byli tam mrtvi, dilo se zdarilo. 

Akorat ze tech fanousku bylo moc, bili se jako lvi a nezastavilo je ani to, ze se prchajici Putinovi hrdlorezove schovavaji za civilni zamestnance v Dome odboru. A tak doslo k tragedii.

Podle me mohla by ta tragedie byt nesrovnatelne vetsi, kdyby Putinovi hosi vyhrali, zmocnili se Odesy a promenili ji v dalsi Donecko a Luhansko.

Uzemi ktere dnes lezi v troskach jen diky tomu, ze mistnim "domobrancum" odkudsi zazracne plyne nevycerpatelny prisun tanku, del, protiletadlovych raket, munice, pohonnych hmot a vojaku "na dovolene".

Byt zastancem agresoru Olserem, tak si dvakrat rozmyslim nez nekoho nazvu fasistou. Rv

13 7
možnosti
MK

Když čtu články těchto rudých kolaborantů, tak mám před očima slova "Praise the Lord and pass  the ammunition" a jako katolík říkám.....Podejte mi plamenomet R^ XVX

8 9
možnosti
PH

cyklon b by nebol vhodnejsi???

2 4
možnosti
Foto

Máte pravdu.

To, co prohlásil "doplomat" Bartuška bylo moc i na Lubomíra Zaorálka. A to už je co říct.

Karma R^

9 8
možnosti
Foto

"Diplomat" - omlouvám se za překlep

1 1
možnosti
JN

Heil main Oberscharführer !!!

Oděsa: Naši fašističtí bratři main Oberscharführer Olšer se upálili, když podle rozkazů Oberführera metali zápalné láhve na poklidně protestující lid, který protestoval proti vměšování se Ruska a jeho neoznačeným jednotkám. Nemohli jsme main Oberscharführer dopustit, aby to byla poklidná demonstrace tisíců obyvatel Ukrajiny. Dav jsme rozdráždili ledabylou střelbou ostrými, kdy jsme jich několik zasáhli. Dav jsme vlákali na prostranství, kde jsme byli zakopaní v jedné budově. Naši SS-mani jenž jste nám poslali z Moskvy nebyli moc bystří, když při házení zápalných láhví, některé hodili přímo pod budovu s úmyslem zaživa upálit pár Ukrajinců, stejně by jsme je později označili za nebezpečné vražedné fašisty, no ale to se nepovedlo a budova po 15ti minutách chytla, nenápadně a zezadu. Avšak pod budovou stáli demonstranti, kteří by nás jistě zlynčovali, proto jsme pokračovali dále v metání molotovů. Co se týče Hasičského příjezdu, taktéž naše chyba, jejich auta jsme asi hodinu před tím použili jako pohyblivý záteras a také beranidlo, kterým jsme rozráželi linie demonstrantů. Nakonec to ale dopadlo i za cenu obětí v náš prospěch. Super akce.

Heil main Oberscharführer !!! ;-)

2 3
možnosti